tiistai 28. heinäkuuta 2015

Raksalla ensimmäistä väliseinää päästy jo purkamaan!

Sillä aikaa, kun minä lauantaina ajelin hakemassa tuoleja, mies kävi raatamassa raksalla. Moottorisahalla, rautakangella ja raa'alla lihasvoimalla irtosi eteisaulassa ollut pesunurkkaus kalusteineen ja pintamateriaaleineen.
Tälle tilanne näytti muutama viikko sitten (yllä oleva kuva).

 Ja tälle se näyttää nyt (alla)! Koppi kadonnut, samoin osa väliseinääkin jo purettu.
Tuo koko seinä puretaan pois - varmaankin jo ensi viikolla pääsemme taas yhdessä viettämään parisuhteen laatuaikaa raksalle - ja uusi seinä rakennetaan noin 40cm olohuoneen puolelle, jotta makuuhuoneille saadaan paremmin tilaa (hormin asettuminen toisessa makuuhuoneessa väliseinän kanssa järkevästi). Kulku tulevaan olohuoneeseen tulee olemaan tuossa nyt puretun aukon kohdalla ja tuon jäljellä olevan seinän toiselle puolelle rakentuu sitten keittiö. Eli kun katsoo tuota yllä olevaa kuvaa, niin valokuva on otettu tulevasta eteiskäytävästä olohuoneeseen päin ja tuohon oikealle, missä on nyt tyhjää tilaa, rakentuu väliseinä ja sen taakse makuuhuone.
Ja tässä vielä tilanne sieltä tulevan tupakeittiön puolelta.

Suunnitelmissa onkin, että joku ilta mies menisi vielä viskomaan nyt tilassa olevat roskat pihalle odottamaan hävittämistä, ja pääsisimme kenties jo alkuviikosta purkamaan lisää tuota seinää. Vanhat sähköjohdot puramme samalla myös pois ja toiveestani mies ottaa talteen tuon ylläolevassa kuvassa ikkunan vieressä olevan mustan rautaisen 'sähkörasian/sulaketaulun' (älkää kysykö mikä sen virallinen nimi tai käyttötarkoitus oli, unohdin jo vaikka mieheltä kysyin...), josta tuunaan meille suht rouhean avainkaapin tulevaan eteiseen! ;)

...Onhan siinä vielä hommaa... ;) Onneksi on jo keittiön tuolit ja pöytä jo noudettu odottamaan pääsyä uuteen kotiin... :D

2 kommenttia:

 1. OI kauheaa! Ootte te ahkeria!!:) Tuo jätekasa näyttää vallan uuvuttavalta, purkamisessa on ollut varmasti kova homma.

  Hyvä idea tuo avainkaappi! Mua ärsyttää, kun kaikki avainkaapit ovat ihan liian pieniä nelihenkisen perheen avaimiin nähden, jopa niihin, joita oikeasti säilytetään kaapissa! Tykkäsin niistä lintuavaimenperistä, jotka laitetaan sitten niiden pönttöihin, mutta epäilen, että 10 pönttöä näyttäisi jo aika sekavalta.;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa onkin kahden eri purkamistyön roskat samoissa kasoissa - toisella kertaa lähti muutama viikko sitten seinistä levyt ja pahvit irti, samoin ikkunoita sisäpuolelta peittäneet levyt, ja nyt mies repi sitten kasoihin lisää roskaa. Mies tosin lupaili käydä raivaamassa noita kasoja poiskin, niin että seuraavalla kerralla yhdessä raksaillessa päästään suoraan käsiksi purkutöihin - jeij! :)

   Itse asiassa tänään näin ystäväperheen kotona noita lintuavaimenperiä pönttöineen - aivan ihanat! Ja kun googlasin, niin ei nyt ihan kamalan hintaisia - mies tosin taisi olla toista mieltä... :P Jäin jo haaveilemaan koivun rungon asettamisesta eteiseen (lattiasta kattoon) ja siihen noiden pönttöjen asentamisesta... Jonkun oksan kun jättäisi vielä runkoon naulakoksi vaikka käsilaukulle! ...Pitää alkaa suostuttelemaan miestä ajatukseen hyvissä ajoin... ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...