maanantai 20. heinäkuuta 2015

Lantliv Sommarhem 2015 -lehdestä täydelliset fiilikset wanhan puuverstaan sisustukseen!

Tilaan enää harvoja lehtiä kotiin - tällä hetkellä vain yhtä sisustuslehteä - sillä harva lehti antaa minulle saman riemun ja inspiroivan tunteen kuukaudesta toiseen. Varsinkin nyt, kun mielessä pyörii Villa Kotirannan tuleva sisustus, on vaikeaa inspiroitua vaikkapa modernien kaupunkikotien kuvista. Toki niistäkin voi poimia idean sieltä täältä ja soveltaa omaan kotiin sopivalla otteella, mutta kummasti kaupan lehtihyllystä on tarttunut mukaan huvila- ja maaseutukoti -henkisiä lehtiä.

Yksi niistä on tämä Lantliv Sommarhem 2015, jonka löysin ruokakauppamme hyllystä. Lähes jokaisella sivulla oli juuri Villa Kotirantaan sopivia ideoita! (Kävin samaan vauhtiin tutustumassa myös Lantliv:in nettisivuihin, jonne pääset tästä; KLIK.)

Tässäpä teille niistä kooste:
 Makuuhuoneiden (kuten tupakeittiönkin) katto olisi tarkoitus avata korkeaksi tilaksi ja jättää vastaavanlaiset tukiparrut näkyviin - tässäpä ihanan rauhaisa neiti Kesäheinän nukkumasoppi!
Jokaisen maalaiskodin unelma; lasitettu veranta ja siellä nurkkaus vaikka sadepäivän kahvittelua varten... 
Vaikka maalattua lautaseinää olisi tarkoitus jättää mahdollisimman paljon näkyviin, tahtoisin vastaavanlaista herkkää tapettia viimeistelemään vanhan talon tunnelmaa makuuhuoneeseen. 
Keittiön ikkunan eteen voisin tilata mieheltäni tällaiset 'ikkunalaudat' kesäkukkia ja maustekasveja varten... :)
Näissä ylläolevissa tuoleissa on juuri sitä täydellistä wanhan puuverstaan tunnelmaa! Muutenkin tässä kuvassa on paljon elementtejä, joita keittiössämme tulee suunnitelmien mukaan joskus olemaan; valkoiset maalatut lauta/lankkulattiat, valkoiset kaapistot, vanhoista laudoista tehdyt avohyllyt, tuo allas ja hana...
Saitko napattua kiinni tunnelmasta, jota kovasti tavoittelen tulevan kotimme sisustukseen? :)

4 kommenttia:

 1. Ihanat tunnelmat!<3 Minä poimin useammasta kuvasta nuo tuolit, joita mm. Askolla on ollut Bonanza-nimellä. Niitä olen meille miettinyt...;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos vinkistä!! :) Törmäsin itse tähän tuoliin nyt ensimmäistä kertaa ja mietinkin, mistä aloittaisin niiden metsästämisen! ;)

   Poista
  2. Googlasin samantien, ja tuon Bonanza -sarjan pyöreä pöytäkin on juuri sellainen jota olemme etsineet! Kiitos kiitos kiitos, nyt alkoi Tori.fi:n selaaminen... ;)

   Poista
 2. Jos joku vielä osaa vinkata, mistä Suomessa löytäisi Yngve Ekströmin Arka -tuolia, niin olisin enemmän kuin kiitollinen! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...