perjantai 30. kesäkuuta 2017

Kesäkuu kukkasin {#Kukkailottelua & #Kollaasihaaste]

Tänä perjantaina ajattelin sujauttaa kahteen eri haasteeseen saman postauksen, kun kerrankin sattui niin hassusti, että samat valokuvat täsmäävät molempiin!

Perjantain kunniaksi Pieni Lintu -blogissa on #kollaasihaaste teemalla 'Kesäkuu', johon ajattelin pitkästä aikaa osallistua. Tämä kesäkuu on nimittäin ollut niin kukkasten täyttämä kuukausi meidän kodissamme - niin luonnonkukkasia, kuin pihamaalle istutettujakin sekä kaupasta ostettuja leikkokukkasia - että ajattelin kasata koosteet Instagramiin (@villakotiranta) julkaisemistani kukkakuvista.

Siis kaikki nämä 23 valokuvaa kukkasista ovat vain KESÄKUUSSA kuvattuja!

...Ja koska perjantaisin on Mansikkatilan mailla -blogin #Kukkailottelua -haasteenkin aika, niin voisinko parempaa kuvasarjaa julkaistakaan aiheeseen liittyen?! :)

Osallistun tällä valokuvapostauksella Mansikkatilan mailla -blogin jokaviikkoiseen Kukkailotteluun! :)11 kommenttia:

 1. Ei näistä voi kauneinta valita :) Kukkaisaa on ollut sinullakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain kesäistä tässäkin kesäkuussa ollut, vaikka säät ovat olleet melko kylmät ja päivät pilviset täällä Mäntsälän suunnalla. :)

   Poista
 2. Aikamoista ilottelua on tosiaan ollut tämä kuukausi, joka ihan liian nopeasti livahti käsistä!:) Ihanaa heinäkuuta Satu!<3 Teidän muutto on jälleen askeleen lähempänä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ristiriitaisin tuntein tänä kesänä; toisaalta kauhistuttaa, että ollaan jo heinäkuussa - se on kohta kesä ohi ja paluu syksyiseen arkeen (lyhyt kuin Suomen kesä!), ja toisaalta taas en malta odottaa, että heinäkuu kun vielä jaksetaan ahertaa ja nakertaa, niin elokuussa pitäisi olla sitten jo valmista keittiön saavuttua! :)

   Tämä on ehkä sellainen välikesä, joka saisi mennä vauhdilla, niin pääsisimme jo nauttimaan omasta kodista - ja tulevista kesistä omalla pihalla ja terassilla! <3

   Ihanaa, aurinkoista ja kesäisen lämmintä heinäkuuta sinullekin Taina! <3 Kunhan palailen Itä-Suomen reissulta, niin ne kahvit, ne kahvit! ;)

   Poista
 3. Aivan ihania kollaaseja ja kukkia <3

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniita <3
  Erityisesti tykkään maljakoista!

  VastaaPoista
 5. Miten ihania kuvia! <3

  viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...