keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Terveiset sairastuvalta, piipahdus joulujuhlissa ja hieman lisää voittajiksi julistamisia!


Eilen juhlittiin isomman pojan joulujuhlaa - tosin pienemmällä poppoolla, kuin alunperin oli tarkoitus. Pienimmän pojan kuume nousi iltaa kohti reilusti yli 39 asteeseen, joten tehtiin miehen kanssa taas perinteinen läpsystä vaihto, ja hän jäi vuorostaan sohvalle pieni, tulinen potilas kainalossaan.

Kyläkoulullamme ei erillistä juhlasalia ole, joten tänä vuonna pääsimme ennakkoon jaetuilla vuoroilla luokkahuoneisiin esityksiä katsomaan. Viime jouluna joulujuhlaa vietettiin ulkosalla, kylällä sijaitsevan kartanon puitteissa - on aivan eri tavalla juhlava hetki muuten seisoa pimenevässä illassa hankien keskellä, kun lapset laulavat joululauluja!

Mutta kaunis on tämäkin juhla, ja laulujen täytteinen!

Tänä vuonna oman lapseni luokka esitti valokuvin toteutetun jouluevankeliumin, ja näinpä ensimmäistä kertaa ikinä poikani soittavan kantelettakin! Kaikki tuo on jopa videollakin tallessa - tosin tämä äiti videoi välillä puhelin pystyssä, ja välillä vaaka-asennossa, joten melkoinen spektaakkeli tiedossa mummolle ja ukille esitettäväksi äidin käyttäminen erikoistehostein; perinteisin Jyrki*-kuvakulmin... :)

*Aikakauteni nuoret; muistatteko tuon ohjelman, Jyrkin, ja sen todella coolin tavan kuvata kameraa kallistellen...? Hieman nolona täällä muistelen...

Kotiin taskulampun valossa kävellessä lauloimme pojan kanssa joululauluja pimeään iltaan. Sain ehkä vähän taas kiinni siitä kadotetusta joulun tunnelmasta... <3

Huomenna paluu välillä ihmisten ilmoillekin, ja ihanaan työhön, joka haastaa päätä ja pitää mielen kirkkaana, kun mies ottaa sairastuvasta vastuun vuorollaan. ;) Vaikka kallisarvoisia ovat nämäkin hetket pientä potilasta lohdutellen ja sohvalla sylissä torkuttaen, niin rajallinen on myös se määrä, montako jaksoa jaksaa aikuinen ihminen Kaapoa tai Pipsa Possua katsoa - jos nyt ihan suoraan sanotaan... ;)

Ehkä tänään voidaan jo hiukan paremmin, ja jaksettaisiin vaikka autoillakin hieman leikkiä. *sormet ristissä*

*********

(*Yhteistyössä LaFilia ja Mäntsälän Kukka) Sunnuntaina päättyi Sisustusliike LaFilian ja Mäntsälän Kukan kanssa toteutetun yhteiskampanjan äänestys, jossa valokuvasin kolmessa erilaisessa kodissa samaan LaFilian valikoimasta löytyvässä Ib Laursenin maljakossa Mäntsälän Kukan floristin toteuttamat upeat pienet kimput.

Voittajaksi annettujen äänten perusteella julistetaan täten asetelma nro:3! 

Tuohon voittaja-asetelman ympärillä olevaan kauniiseen kotiin pääset tutustumaan tarkemmin tästä; KLIK! Ja kyseisen kodin mahtavasta supersankari -teemaisesta lastenhuoneesta löytyy vielä aivan oma postaus täältä; KLIK!

Kannattaa myös käydä kurkistamassa nuo kaksi muutakin kilpailussa mukana ollutta asetelmaa ja kodit niiden ympärillä, jos vielä kampanjan aikana et ehtinyt mukaan! Jokaisesta kodista ainakin minä löysin ihania ideoita omaankin kotiin toteutettavaksi...! ;)

Asetelman nro1 seesteinen kaupunkikoti löytyy täältä: KLIK!

Asetelman nro2 rintamamiestalon värikäs koti löytyy puolestaan täältä: KLIK!

Kaikkien äänestäneiden kesken on arvottu kaksi kappaletta tuotepalkintoja kera kukkien, ja voittajiin on oltu henkilökohtaisesti yhteydessä!

Onnea voittajille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...