perjantai 9. joulukuuta 2016

Kukkia ja sympatiaa [#Kukkailottelua]


En tainnutkaan vielä kertoa, kuinka flunssa oli vain pieni osa viime viikon ja viikonlopun vastoinkäymisiä...?

Haasteet alkoivat jo viime viikon torstaina aamuvarhain, kun pakattuani pienimmän pojan turvaistuimeen ja nostettuani työlaukun etupenkille koetin käynnistää auton. Pelkkää lannistunutta köhinää. ...Ja tällä kertaa se kuului autosta! ;)

Miehen diagnoosi; hajonnut startti.


Niinpä nostin pojan autosta takaisin sisälle ja totesin, ettei täältä maaseudulta kulkeuduta julkisten liikennevälineiden äärelle - ei siis päästä hoitopaikkaan, saati töihin Helsinkiin.

Onnekseni kuljetan juuri tällaisia tilanteita varten työläppäriä aina kodin ja työpaikan välillä, mutta todettakoot, että alle kaksivuotiaan lapsen kanssa etäpäivä saa aivan uusia ulottuvuuksia! :)


Torstain vauhdikkaan, multitasking-lapsi-läppäri-päiväruoka-vaipanvaihto-sähköposti-Skype -työpäivän jälkeen olin aivan kuitti. Ja siihen päälle perjantai lasten kanssa vauhdikkaasti touhuillen, kera klassisen päiväunillenukutustaisten. Phuh!

...Voin sanoa, että kauan suunniteltu viikonlopun irtiotto miehen kanssa kahdestaan oli kaivattua ja tarvittua vaihtelua arkeen! ;)


Mutta näihin kukkasiin; perjantai-iltana mies saapui töistä kera kukkakimpun - sympatiaa arjen runtelemalle vaimokkeelle. ;)

Saivatpa lapsetkin omat kukkasensa; molemmille ikioma kauniin oranssi ruusu!


Valokuvasin kukkakimppua jo viime viikonloppuna, mutta päätin säästellä kuvia Mansikkatilan mailla -blogin tämän päivän #Kukkailottelua -haasteeseen.


Rakastan kukkia, ja rakastan niiden valokuvaamista. Mielestäni kukka-asetelmien, kimppujen ja leikkokukkien tutkiminen kameran kanssa opettaa myös arvostamaan näitä katoavaisia kaunokaisia enemmän; niin paljon kauniita yksityiskohtia, jotka helposti jäisivät huomaamatta, jos kukkia ei pysähtyisi ihmettelemään kameran linssin läpi.

Valokuvaamalla kukat myös saan niistä ikuisen muiston - kuinka monta kukkakimppua sinä olet vuosien aikana saanut, ja kuinka monta niistä muistat edelleen?


Tämä kimppu pääsi heti testaamaan viikonlopun Helsingin reissulta löytämääni kaunista maljakkoa - Hemtexin valikoimasta löytyi kahta kokoa tätä kaunista lasiastiaa, joista lopulta päädyin ostamaan sen suuremman. Oli muuten tarjouksessakin, -50%... ;)


...Ja valokuvatessa huomasin myös, että meillä taitaa olla pikkuinen tähtivaras liikenteessä... ;)


Osallistun tällä valokuvapostauksella Mansikkatilan mailla -blogin jokaviikkoiseen Kukkailotteluun! :)
1 kommentti:

  1. Wai, mikä kimppu!<3 Kääntöpuolena siinä, että ostan kukkia usein on, että mies ostaa nykyään tuskin koskaan mulle kukkia.:/ No, välillä kyllä, mutta koska mä nyt rakastan noita leikkoja, niin ostan niitä lähes joka viikko syksystä kevääseen. Sitten on luonnonkukkien vuoro.:)

    Toivottavasti olet jo toipumassa flunssasta!<3 Mulla hieman nenä vuotaa, mutta ajattelin tästä lähteä pitkälle kameralenkille, kun ulkona on NIIN kaunista.<3 Ihanaa viikonloppua Satu!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...