keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Askartelijan unelmia...

Viikonloppuna kävimme pyörähtämässä ystävän valmistujaisjuhlissa - ihana syy ottaa hieman omaa aikaa myös askartelun parissa! ;)
Tätä onnittelukorttia leikatessa, liimatessa ja teipatessa, sekä leimatessa, haaveilin, miten ihanaa olisi, jos omistaisi sellaisen 'Desperate Housewives Bree Van de Kamp' -henkisen askarteluhuoneen, joka olisi viimeisen päälle hyvässä järjestyksessä ja jokaiseen pikku-projektiin löytyisi tarveaineet!

Nautin näistä askarteluista valtavasti, mutta välillä meinaa pieni stressi iskeä, kun lähimpään hyvään (= laaja valikoima) askartelukauppaan on se ~60km matkaa (Lahden kauppakeskus Karisman Sinelli) ja yleensä tarve kortinteolle iskee lyhyellä varoitusajalla.
Olen haalinut perustarvikkeita pienen arsenaalin onneksi jo vanhan Tiimarin aikaan - korttipohjia riittää varmaan vielä nuoremman poikani lakkiaiskutsujen askarteluun.... Mutta miten ihanaa olisikaan omistaa kaikki ne ihanat kuviosakset ja leimasimet, nauhoista ja askartelutarroista puhumattakaan....! *haaveilee*
Minulle on erittäin avokätisesti lahjoitettu mieheni toimesta pieni autotallimme askarteluhuonekäyttöön - ja sinne olen saanut ompelukoneet ja kaavoituspöydänkin asemiin, mutta varsinkin nyt pienemmän pojan syntymän jälkeen en ole ehtinyt siellä aikaa viettämään juuri lainkaan.... Eikä siellä taida olla järjestyksessä kuin ompelulangat seinätelineessä... :D
Toista viikkoa ehti askartelutarvikkeet lojumaan keittiön pöydällä niin joulukorttien, joulukalenterin kuin tämän kortinkin askartelun jäljiltä - aina välillä enimpiä työnsin sivummalle, että mahduimme perheen kanssa pöydän toiseen reunaan syömään. Miehelle siis iso kiitos kärsivällisyydestä... ;)

4 kommenttia:

 1. Ihanaa että joltain muultakin löytyy pieni "askartelukauppa" kotoaan. Mulla haaveissa kellariin valmistuvaan kodinhoitohuoneeseen myös tila askarteluille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri anopin kanssa pohdittiin tänään, että askartelu on mainio tapa rentoutua ja ehkä vähän terapeuttistakin puuhaa - sille täytyisi kyllä löytyä enemmän aikaa JA hyvin organisoidut tilat! :)

   Poista
 2. Hauska kortti! Oletko sä jo ehtinyt joulukortit askartelemaan? Mulla ei vielä ole edes ideaa...paitsi, että jotain nopeaa.;D Meillä on Sinelliin kai viitisen kilometriä matkaa, mutta aika harvoin käyn siellä. sillä kaapit on pullollaan askartelutarvikkeita, muttei tietenkään aina sitä, mitä tarvitsisi!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukortit alkaa viimein olemaan puolessa välissä! Phuh, onhan siinä joka vuosi hommaa, mutta silti niin kiva glögimukin kanssa istahtaa alas liimailemaan - tätä puuhaa tiedossa tänäänkin pienimmän mentyä unille! ;)
   Tänä vuonna menenkin helpolla ja nopealla mallilla: valmiit korttipohjat, erivärisistä koristepapereista leikattuja 'lahjapaketteja', valmiita rusetteja ja leimasimilla tekstit! ...Silti useamman kymmenen kortin teko vie yllättävän paljon aikaa...
   Tosin, onko parempaa joulutunnelman tuojaa, kuin vastaanottaa joulukortteja?! <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...