keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Hemmottelupäivä kesäloman kunniaksi!

Kyllä, se on kesäloma nyt! :D

Vanhempainvapaa on päättynyt *niisk*, ja töihinpaluu alkaa pyörimään mielessä päivittäin... Vuoden lopulla heitetään miehen kanssa läpsystä vaihto, ja hän siirtyy kotioloihin vastaamaan arjesta - oikea miesten valtakunta on kotimme siis oleva perheen kolmen äijän voimin! ;)

Kesäloman alkamisen kunniaksi - ja töihinpaluun vuoksi - ''piti'' (siis ihan kamala 'pakkotilanne'...) tämän äidin hypätä Helsinkiin suuntavaan junaan ja lähteä etsimään toimistokelpoisia vaatteita! ...Muistelisin, ettei verkkareissa, reinoissa ja t-paidassa ole korrektia pyöriä konttorilla... :P Ostoslistalta löytyi siis mm. talvitakki, tasapohjaiset saappaat, farkut (tai useammat), ja perus sisäpukeutumisvaatteita kuten mekkoja, paitoja...

Ja suurimman osan onnekseni löysinkin! :)
Vaatekoko palautui vuoden aikana samaan vanhaan, joten kaapista löytyy vielä muitakin sopivia vermeitä, mutta - myönnetään - töihinpaluuta pehmittää muutama uusi kiva vaate.... ;)

Kiitos ihanien työkavereiden, pääsin eilen myös täydelliseen hemmotteluun Helsinki Day Spa:han!
Sain mammalomalle lähtiessä lahjaksi työkavereiltani lahjakortin hemmotteluhoitoihin - lahjakortti oli voimassa vuoden, ja sen saadessani ajattelin, että tässähän on hyvin aikaa se käyttää; deadline vasta töihin paluun ollessa ajankohtaisempi. Ja yhtäkkiä olikin tuo vuosi kuroutumassa umpeen!

Hullua, miten nopeasti voikaan vuosi kulua! (perheelle kaikki kunnia tästä; hyvässä seurassa aika kuluu nopeammin!)

Myönnettäkööt, että käyttöajankohta ei olisi voinut olla parempi; nukkumattomien öiden ansiosta ja pienimmän pojan kantamisesta kroppa jumissa, tuntui rauhoittuminen, ja sekä mielen, että kehon hoito ihanalle!

Olen aiemmin käynyt Lahdessa kasvo- ja jalkahoidoissa, mutta tällainen kokonaisvaltainen spa -elämys oli minulle aivan uutta ihanuutta. Saapuessani paikalle, vaihdoin kireät vaatteet pehmeään kylpytakkiin ja tohveleihin, ja kellahdin hoitojen alkua odotellessa lounge -tilaan lepäämään rauhoittavan teekupposen ja sisustuslehden kanssa.

Olin varannut alkuun 50minuutin Body and mind balancing -hieronnan, joka rauhoittavana ja rentouttavana on suunniteltu erityisesti kiireen ja stressin kuormittamalle keholle ja mielelle. En ole käynyt tavallisessakaan hieronnassa vuosiin, vaikka syytä olisi ollutkin - olkapäät paukkuvat, koko kroppa aivan jumissa, eikä tietenkään auta asiaa, että en muista kovinkaan usein salilla käymisen jälkeen venytellä....

Sen verran rentouttava oli jo tuo hieronta, että noustessani pöydältä ja tassutellessani takaisin odotustilaan, tuntui kuin olisin leijunut. Vaikka jumittumia hoidettiin akupisteiden painalluksillakin ja välillä teki todella kipeää, oli hieronta todella mukava kokemus!

Hieronnan jälkeen minua odotti 90minuutin mittainen My facial time -kasvohoito, jossa ihoanalyysin perusteella valittiin minulle sopivat hoidot. Voin sanoa, että tuo vartalohieronta ja kasvohoidot hierontoineen olivat todella rauhoittava kokonaisuus - myös spa:n rauhallisella ja seesteisellä ilmapiirillä oli vaikutuksensa, sekä viime aikojen valvotuilla öillä - torkahdin nimittäin hoitopöydälle KOLME kertaa! :D

Kasvohoidossa tehtiin kuorintaa, turvenaamio t-alueelle, harsonaamio koko kasvoille, hierontaa, sain eheyttäviä seerumeja... Ja lopuksi vielä mukaan henkilökohtaisen hoito-ohjelman omalle ihotyypilleni. Hoidon jälkeen ei tehnyt mieli meikkiä kasvoille laittaa - niin ihanan raikkaalle ja heleälle iho tuntui!

Hoitojen jälkeen istahdin vielä hetkeksi loungeen vesilasin kanssa heräilemään tuosta unesta ja valmistautumaan ihmisten ilmoille lähtemiseen - teki mieli vain vetää viltti korville ja käpertyä nukkumaan. <3

*Iso kiitos myös tämän hemmottelupäivän myös mahdollistaneille; anopille ja miehelle <3*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...