maanantai 16. lokakuuta 2017

Vanhat tavarat sisustuksessamme

Meitä mieheni kanssa yhdistää rakkaus vanhoihin esineisiin, ja se näkyy vahvasti kotimme sisustuksessa.


Yllä olevan valokuvan esineet ovat kaikki enemmän ja vähemmän uuden elämän kotonamme saaneita löytöjä; seinäkello on äitini puolelta perintönä tullut, keinutuolin ostin paikallisesta Facebook -kirppisryhmästä. Ikkunan alla oleva kukkapöytä on paikallisesta osto- ja myyntiliikkeestä ja sen alla oleva suuri emalikattila löytö kuolinpesän myynnistä.

Tuo keinun takana seinustalla oleva vanha ammuslaatikko on mieheni löytö vanhempiensa varastosta ja sen päälle nostetun pärekorin pelastin anopin kierrätykseen menevien tavaroiden kasasta!


Nyt laatikossa säilytetään sytykkeitä ja vasussa kynttilöitä.


Olohuoneen sohvapöydäksi raahasin Lahdesta saakka erään kuolinpesän myynnistä vanhan saksalaisen kirjoituskoneen pakkauslaatikon - jonka sain siis huikeaan 10€ hintaan!


Mies laittoi pienet renkaat alle, ja minä imuroin ja pesin todella hyväkuntoisen laatikon - ja valmis otettavaksi käyttöön!

Tämä pöytä ei todellakaan tule saamaan maalia pintaansa ja kaikki alkuperäiset lappusetkin saavat pysyä paikallaan!


Laatikko kätkee sisälleen suuren säilytystilan - vaikka pienemmän pojan leluille, joilla olohuoneessa leikitään.


Tällaisia löytöjä en voi mitenkään vastustaa! :)

Vaikka tavaraa on jo nyt ihan liikaa, enkä mistään oikein osaa karsiakaan, niin löytöostoslistallakin keikkuu vielä tarpeellisia juttuja - kuten valaisimia olohuoneeseen sekä yläkerran wc- ja suihkutilaan.

...Mieskin jo haaveilee, että kunhan saadaan muuttopuuhat pakettiin, ja arki-illat sekä viikonloput taas vapautettua ihan vain elämiseen, niin lähdetään yhdessä välillä kiertämään huutokauppoja ja lähialueiden rompetoreja. ;) 

En tosin tiedä miten yhdistyy minun saama ostoskielto ja miehen tahtotila kierrellä huutokauppoja...?! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...