keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Hieman makuuhuoneen vaatesäilytyksestä, ja vähän enemmän sisustuksesta vaatteiden ympärillä

Vaatesäilytys on vasta etsimässä muotoaan täällä uudessa kodissamme, ja niin ovat vaatteetkin etsimässä reittiään ulos muuttolaatikoista ja pyykkisäkeistä...

Verannalta tupakeittiöön johtavalle käytävälle kasasimme lähes seitsemän metrin verran 35cm syviä Ikean PAX-kaappirunkoja, joihin viime viikon lopulla kävimme hakemassa vihdoin myös hyllylevytkin. Enää ovet odottelevat hakemista.

Noihin käytävän kaappeihin olemme varanneet tilaa mm. meidän aikuisten ja pienemmän pojan vaatteille, sekä pienemmän pojan tavaroille (leluille, peleille, luistimille, pyöräilykypärälle...). Olemme kerrankin myös onnellisia siivouskaapin omistajia! :)

Veranta on edelleen täynnä muuttolaatikoita ja huonekaluja, jotka eivät lopulta uuteen kotiimme mahtuneetkaan, joten verannalle suunnitellut 60cm syvät vaatekaapit henkaritankoineen ovat vielä pelkkä haavekuva. Isompaa säilytystilaa vaativat ulkovaatteet ovat siis edelleen pahvilaatikoissa jossain tuolla verannan tavaravuoren pohjalla...

Jo monessa muutossa on mukanani kulkenut kalustemuotoilija-ystäväni minulle opiskeluaikoina päättötyötäni varten rakentama kaunis vaaterekki - eikä se matkan varrelle jäänyt tälläkään kertaa!


Tässä rekissä ovat kaikki rakkaimmat lempivaatteeni, joita käytän päivittäin, sekä sellaiset vaatteet, jotka vaativat henkarilla säilyttämistä kaappiin viikkaamisen sijaan.

Rekistä on helppo nähdä kerralla kaikki vaatteet kerralla ja löytää päivän fiilikseen sopiva asu. ...Tosin jos lempivaatteita olisi hieman vähemmän, niin rekissäkin olisi paremmin tilaa selata vaatteita läpi ja valinnanvaikeus ehkä helpottaisi... ;)


Monessa muutossa on mukana kulkenut myös tuo lähes kymmenen vuotta sitten Lahden Sokokselta ostamani valtava tähtivalaisin.

Välillä tähti on valaissut Lahden aikaisen asuntoni olohuonetta, välillä taas makuuhuonetta - vuoroin ikkunalla ja seinällä roikkuen.

Tällä kertaa se nousi jälleen makuuhuoneen seinälle, niin koristamaan tuota vanhaa hormiseinää kuin tuomaan iltaisin tunnelmavaloa huoneeseen.


Tuohon hieman haastavaan makuuhuoneemme horminurkkaukseen olen harkinnut lukunurkkausta löhödivaanin kera, pientä työpistettä Singer -pöydän muodossa sekä avohyllyin säilytystilaa kirjoille, mutta ainakin nyt alkuun tuo rekki löysi luontevasti paikkansa seinustalta.

Ja tähti kruunaa tuon tilan!


Ääääh, olen niin onnellinen tätä(kin) huonetta katsellessa! Vaikka iso remontti tehtiin ja paljon asioita päivitettiin tälle vuosituhannelle, saimme säilytettyä remontissa sitä vanhan talon tunnelmaa, jota niin kovasti olemme kaivanneet.

Hiiteen #hygge ja #kotoilu,
tervetuloa #henkinenmummola! :)

Täällä sielu lepää!


Iltojen hämärtyessä ei muuta valoa enää kaipaakaan kammariin, kuin tuon tähden lämpöinen loiste.

4 kommenttia:

 1. Kivalta vaikuttaa ja olen täysin samaa mieltä; hiiteen hyggeilyt just tuo on parasta: oma koti ja oma tyyli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Ehkä mummoilusta voisi tulla seuraava suomalainen lifestyletrendi - päivitetty versio downshiftaamisesta ja hyggeilystä?! ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Todellakin! <3 ...Kovasti kaipailen kutimien ja lankavarastojen löytymistä jo tuolta muuttolaatikoista, nyt kun on keinukin, missä kiikutella sukkia neuloen...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...