perjantai 25. marraskuuta 2016

Kukkakaupasta terveisiä [#Kukkailottelua]


*Yhteistyössä Järvenpään Kukkatalo


Tämä viikko on ollut yhtä suurta kampanjailotulitusta - ja vielä muutama päivä Villa Kotirannan omaa somistusviikkoa jäljellä! :)

*Vinkvink: Tässä kohti muistutankin lukijakilpailusta, johon ehdit osallistumaan vielä sunnuntaihin klo 15:00 saakka - kilpailuun pääset tästä; KLIK - ja jossa arvotaan 50€ arvoinen lahjakortti Järvenpään Kukkataloon. Lisäksi muistathan käydä äänestämässä suosikkisomistustasi, joko Kukkatalon myymälässä tai Facebook -sivuilla; äänestäneiden kesken arvotaan 2kpl 50€ lahjakortteja! Mukana kampanjassa myös Järvenpään Kukkatalon oma blogiHernepensaskujanne, Mansikkatilan mailla, sekä Kukkala -blogit!

Vietin keskiviikkona pari tuntia Kukkatalon myymälässä, juttelin asiakkaiden kanssa ja siinä sivussa valokuvasin, kunnes kamerastani akku loppui - onnistunut reissu siis! :)

Tänään #Kukkailottelua haasteeseen osallistunkin muutaman jouluisen, ja muutaman vähemmän jouluisen kukkakuvan kera - niin paljon valokuvattavaa tuolla laajassa valikoimassa, että ihmeteltävää jäi seuraavaankin käyntikertaan!

Tänään kuvat kertokoot tarinaa puolestani:

Ensin niitä jouluisempia tunnelmia;

Ja loppuun niitä vähemmän jouluisia kukkasia, joista toki kutakin voisin hyvin kuvitella jouluiseen kattaukseen kimpuksi - ei aina sitä valkoista tai perinteistä punaista! ;)
Osallistun tällä valokuvapostauksella Mansikkatilan mailla -blogin jokaviikkoiseen Kukkailotteluun! :)


4 kommenttia:

  1. Oi, oi, kaunista!<3 Tuskin maltan odottaa, että pääsen tuonne jälleen! Nyt olen vain paljon viisaampi ja tietäväisempi, joten luotan, että aikani ei mene ihan niin haahuillessa kuin ekalla kerralla!;)

    VastaaPoista
  2. Ihana idea tehdä sipuleista lumipalloja! Kauniita! Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Kukkakaupassa on varmaan kiva kuvata, kun kaikkialla ympärillä on niin kaunista. :) Tunnelmallista sunnuntaita!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...