tiistai 22. syyskuuta 2015

Muutamia idea- ja tunnelmakuvia Bulgariasta

Vaikka pääsääntöisesti räpsinkin valokuvia noista perheeni miehistä matkalla, niin kamera kääntyi välillä kuvaamaan myös kivoja ideoita omaankin pihaan.

Tällaisia tarttui mukaan:
Vanhan matkalaukun uusi elämä.
 Mistähän materiaalista voisi samanlaiset 'amppeliruukut' rakennella...? Kuivatusta heinästä?
 Tällaisia Nessebarin kivimuureja ja -seiniä verhoavia köynnöksiä kaipaisin Villa Kotirannankin tulevan piha-aidan kylkeen.
Huomasin monessa kerrostalon pihassa ja kattotasanteilla pieniä, kauniita puutarhoja. Niissä ei niinkään kasvanut syötäviä hyötykasveja, vaan pääasiassa kukkia, kuten ruusuja. Bulgaria onkin tunnettu ruusujen maana. Tämä kukkiva kattopuutarha Nessebarissa.
Isäni olisi pakahtunut ylpeydestä, jos olisi kuullut poikani toteavan minulle, että vaikka Bulgarian ruusut olivatkin kauniita, eivät ne olleet yhtä kauniita kuin ukin puutarhassa kukkivat... <3
 Kaunis väripilkku katukuvassa!
Ja loppuun vielä muutama kaunis köynnös!

1 kommentti:

  1. En tiiä mistä noita amppelin "pohjia" vois askarrella mutta tollasta on ihan myynnissä joko levynä tai sit valmiina tollasten harvojen amppelien sisällä :) nimeähän en tietenkään muista tolla materiaalille, mutta kysymällä kuvan kanssa alan liikkeestä saattaa siis löytyä. Ps. Kävin siellä LaFiliassa. Vähän pettymys mutta onneks vierestä löyty toinen sisustusliike :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...