torstai 28. toukokuuta 2015

Raksalla edetty taas viikonloppuna pikkuisen!

Kävin maanantaina kärrykävelyllä pikkuisen kanssa nauttimassa ihanasta aurinkoisesta aamusäästä ja suuntasin samalla raksalle ottamaan kuvia edellisen viikon ja viikonlopun jäljiltä. 
Talon tien puoleiselta seinustalta oli kaivaukset edenneet taas ja kaivamista aiemmin haitannut iso kivikin oli saatu nostettua pois paikoiltaan ja siirretty sivummalle.
Sunnuntaina, kun minä vietin laatuaikaa poikieni kanssa Lahdessa heidän kumminsa luona kahvitellen, kävi mieheni rakentamassa talon pihan puoleiselle seinustalle kehikoita valua varten - eräänlaista omaa laatuaikaa miehelle kai tuokin... ;)
En muuten malta odottaa, että pääsemme irroittamaan nuo kamalat levyt talon seiniltä - vaikka taloon ei vielä hetkeen päästä uutta ulkoverhousta tekemään, niin tuo vanha, alta pilkottava, punainen lautaseinäkin näyttäisi sillä aikaa julkisivuna siistimmälle...

Palkkioksi päivän aherruksesta raksalla odotti kotosalla miestä itsetehdyt (valmistaikinasta, khöm...) appelsiiniviinerit ja kuppi jos toinenkin kuumaa kahvia. <32 kommenttia:

  1. Voin helposti uskoa, että tekisi mieli itse repiä nuo levyt seinistä! Onko ne minereettiä vai mitä? Olen aina ihmetellyt, miksi ihmiset ovat vuoranneet talonsa minereetillä. Varsinkin sadesaällä pinta näyttää erityisen ankealle.:) no, on niitä muitakin erikoisia ratkaisuja. Ystäväni asuu rintamamiestalossa, joka on vuorattu kahitiilillä. Ikkunat ovat jääneet tiilivuorauksen vuoksi aika syvälle...Haaveena heillä on jonain päivänä poistaa tiilivuoraus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, minereettiähän ne - rumat kuin mitkä, varsinkin näin vuosikausia sateen hakkaamina seinässä olleina...! Noiden levyjen kiinnittäjä (ja talon muinainen omistaja) on myös ilmeisesti rakentanut naapurissa olevan talon ja levyttänyt senkin, sekä tietenkin puolet pihan puuliiteristäkin samaan vauhtiin... :) Ollut varmasti aikoinaan raikastava muutos, kun tumma punamulta peitetty valkoisella, mutta aika aikaa kutakin...

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...