keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Unelmien Talo&Koti -lehdestä (7/2015) maalaisromanttisia haaveita Villa Kotirantaan

Tämän päivän inspiraatiot löytyivät Unelmien Talo & Koti -lehdestä (7/2015). Taas monta ihanaa, toteutettavaksikin kelpaavaa ideaa sekä ihan vain kodikkaita tunnelmia, jollaisia Villa Kotirantaankin tavoittelen...
Oih, ja voih, tuo lattia! Makuuhuoneisiin olen haaveillut vähän isommasta ruudukosta, ja vähän pienemmällä kontrastilla, eli vaaleanharmaalla ja valkoisella. Ja nuo seinät - samantapaiset olisi meillekin tulossa vaakalaudoituksella! Ja sitten vielä tuo pöytä; kelpaisi itselle vaikka työpöydäksi!
Tämä kuva näyttää siltä kuin se olisi otettu vanhasta verstaasta... Taitolaji saada koti säilyttämään ajan patina ja pala historiaansa remontoinnin jälkeen - ja niin, ettei koti näytä kuitenkaan museolta!
Kela saa meillä säilyttää jatkossakin paikkansa sivupöytänä, vaikka kauniilta se näyttäisi sohvapöytänäkin. Vastaavanlainen vaalea sohva omissakin haaveissa - nykyinen iso ja tumma sohva olisi tarkoitus mahduttaa muualle kuin olohuoneeseen.
GreenGaten Pastel creme -teekuppi - todellinen kaunotar! Tällaisesta kelpaisi juoda teetä viltin alla lasitetulla verannalla, sadetta ikkunasta katsellen... 
 Ei ole Dymoa voittanutta kodin pienissä sisustuksissa! <3 

3 kommenttia:

 1. Ihania ideoita! Tuo ruutulattia on NIIN upea!:) Täytyy varmaan napata tuo lehti kaupasta. Toisinaan sen kuvien runsaus ärsyttää minua, mutta toisinaan kuvat ovat aivan täydellisiä.:)
  Mieheni siskolla on muuten keittiössä ruutulattia. Tässä postauksessa parin vuoden takaa näkyy mm. kuva lattiasta.:)
  http://mansikkatilanmailla.blogspot.fi/2013/07/ihana-koti-maalla.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tässä numerossa oli paljon tällaisia maalaisromanttisia, mutta silti selkeitä ja seesteisiä koteja. En itse jaksa selata ns. 'Tilda-kotien' kuvia - tiedäthän; joka paikka täynnä pientä kukkaa ja ruusua ja romantiikkaa ja hörhelöä ja söpöstelyä...! :) Phuh!
   Tuossa numerossa oli myös aivan ihana kankaista tehty 'paviljonki', joka sopi pihalle, vaikka omenapuun katveeseen, lapsille leikkipaikaksi!

   Kiitos linkkivinkistä, käynkin kurkkaamassa! :)

   Poista
 2. Piti penkoa hieman postipinoa, ja siellähän se lehti jo olikin!;DD Itse asiassa olohuoneen seinän uuden sävyn bongasin kysesisestä lehdestä. Vaati kyllä yhden sähköpostin lähettämisen, mutta aika pienellä vaivalla sain sävyn selville.:) Samassa jutussa (Musta kuin Ebenpuu) oli ihana, varmaankin itsetehty, täkki sängyn päällä!<3 Tarvitsisi vain löytää edullisesti villakangasta, niin voisi tuon toteuttaa...:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...