perjantai 17. heinäkuuta 2015

'LET LOVE GROW'

Julkaisin tämän alla olevan valokuvan jo Villa Kotirannan Facebook -sivullakin, mutta aivan pakko jakaa se täälläkin!
Olin tänään päivällä asioimassa Mäntsälässä pienimmän poikani kanssa, ja kun pikkuinen sopivasti nukahti vaunuihin, päätin piipahtaa LaFilia -liikkeessä Keskuskadulla. En ollut etsimässä tai ostamassa mitään erityistä, kunhan kulutin aikaa - näin mammalomalaisena sitä tuntuu välillä olevan ihan kulutettavaksi asti... ;)

Pieni, yhden huoneen kokoinen putiikki oli täynnä kaikkea ihanaa - olipa vaikea vastustaa montakin kiusausta!!

Tähän väliin kerrottakoot, ettei tämän päiväinen postaus ole minkäänlainen ''yhteistyökumppanin mainostus'', vaan ainoastaan ihanan, paikallisen yrityksen hyvän sisustustuotevalikoiman ylistys!
Melkein heti liikkeeseen astuttuani näin tämän kauniin taulun ja se oli vain kertakaikkiaan pakko saada! :)

...Mieheni nauraisikin - tai ehkäpä naurahtaisi sarkastisesti - että tämä on juuri esimerkilllistä naisten suorittamaa remontointia; ennenkuin edes raksan seinistä on vanhoja lautoja revitty irti, eristyksiä uusittu ja uusia lautoja kiinnitetty paikoilleen sekä maalattu, on naisella jo taulu valmiina odottamassa seinälle pääsyä... ;)
Heti kun näin tämän taulun, pystyin kuvittelemaan sen valkeaksi maalatulle vaakalaudoitetulle seinälle - vaikka verannalle. Viereen hyllylle tai ikkunalaudalle sopisivat vaikka Taalainmaan hevoset!

Nyt, nykyisessä kodissamme, se löysi tilapäisen paikan hyllyn päältä, lastemme valokuvien takana nojailemassa. 'Let love grow' - voisiko parempaa lausahdusta ollakaan perhevalokuvien yhteyteen? <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...