lauantai 11. heinäkuuta 2015

Kesän ensimmäisiä kukkapenkin väripilkkuja

Päivitinkin aiemmin, kuinka kukkapenkissäni kukkii ainoastaan ruohosipuli ja unikko - tuohon postaukseen pääset tästä; KLIK - mutta nyt, kun palasimme matkoilta kotiin, oli tilanne jo vähän lohdullisempi:
 Mutta edelleen aika maltilliselle ja (vähän liiankin) seesteiselle näyttää kukkapenkkini ''väriloisto''... :) Jotenkin tuntuu, ettei kesä lähde käyntiin ollenkaan...

...Paitsi kukkapenkkini äärilaidalla, jossa rikkakasvit ovat ottamassa niskaotteen istutetuista kukista! Jouduin jo kysymään, ehtisikö anoppini - tuo oma, ihana neuvonantajani kasvimaailman ihmeissä, kun oma isäni on liian kaukana auttamaan - tulla joku päivä kanssani kyykkimään penkin laidalle ihmettelemään, minkä kasvin uskallan kitkeä pois ja mitkä kannattaa jättää jäljelle...
P.s. Olen menossa isäni kukkivaa puutarhaa ihastelemaan kesälomailun merkeissä, eli luvassa valokuvia oman mentorini kukkapenkeistä, joissa ei rikkaruohot rehota...! :)

2 kommenttia:

  1. Tää on kyllä ihmekesä. Hitaalla käy, mahtaako osa kasveista jättää kukinnan kokonaan väliin, jos tuleekin syksy kesken kaiken.:)

    VastaaPoista
  2. Uskomatonta kyllä, täällä Pohjois-Savossa isäni puutarhassa kaikki kukoistaa, vaan ei meillä etelässä!! Valokuvia tästä kadehdinnan aiheesta tulossa pian postauksen merkeissä. ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...