maanantai 18. toukokuuta 2015

Sunnuntain ahkeroinnit ja haaveilut

Sunnuntain polkaisin käyntiin reippaalla 1,5h hikiriehunnalla; perjantaina mies purki loputkin liiterin lattiasta ja osa puusta lähtikin lauantaina jo polttopuuksi, mutta iso kasa puutavaraa jäi vielä lojumaan talon edustalle. Reippaana naisena pakkasin kahvit termariin ja lähdin nauttimaan aurinkoisesta sunnuntaista!
Tilanne perjantaina (yllä).
Riehaantumiseni jälkeen enää pikkusilppua jäljellä!
45minuuttia ja tällaisen kasan sain aikaiseksi! Moottorisahalle olisi ollut käyttöä; ilman sitä jouduin raahaamaan isommatkin runkopuut kokonaisina pihan poikki.
Raksakaffet ansaittu! :)

Puiden siirtämisen jälkeen ja kahvitauon pitämisen jälkeen keräsin vielä omenapuiden juurelta maahan jääneet leikatut oksat pois ja kannoin ne nuotiopaikalle. On taas piha vähän siistimmän näköinen - tai no niin siisti, kun se tällaisella purkutyömaalla ylipäätään voi olla...

Siinä pihamaalla kahvia juodessa tuli samalla katseltua kaikessa rauhassa pihamaata vähän uusin silmin. Nyt kun omenapuut on leikattu, liiteriä purettu ja maatakin hieman muokattu, voi pikkuhiljaa alkaa hahmottamaan, mille piha tulee lopulta näyttämään. Pystyin kuvittelemaan puutarhan ja kasvihuoneen, omenapuiden alle valkoisen penkin, kesäkeittiön ja terassin. Tällaisia hiljaisia haaveiluhetkiä tarvitaan välillä raksan keskellä, että liekki tekemiseen jaksaisi palaa kirkkaana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...