maanantai 4. toukokuuta 2015

Kadonnut liiterin puolikas = avarampi piha!

Kuluneen viikon vappupäivä täyttyi kaikenlaisesta ulkoilmassa puuhailusta raksalla:

Omenapuiden leikkauksen aikana mieheni alkoi purkamaan tontilla olevan verstaan toista puolikasta. Liiteri on rakennettu osittain talon edustalle, joten päätimme purkaa siitä osan, jotta pihasta saataisiin hieman avarampi sekä talon ja liiterin kulmaukseen jäävä piha-alue paremmin käyttöön. Myöskään kaivuri ei mahdu nyt liikkumaan rakennusten välistä.

Vappupäivänä liiteristä oli purettu vasta pieni osa, eli yksi kulmaus päädystä, ja mies viettikin eilen moottorisahan kanssa aikaa tontilla - jäljellä enää puretun liiterin puolikkaan pohja.


Ennen:

Vappupäivänä:

Nyt:

Näkymä liiterin ja talon välistä on purkamisen myötä avartunut valtavasti, kuten yllä olevasta kuvasta huomaa! Myöskin liiterin seinustalla ollut koivu pääsee omaan arvoonsa tontilla.


Tällä viikolla onkin vielä tavallista rauhallisempaa raksan suhteen - lähinnä vain odottelemme, että viimeisetkin entisen omistajan tavarat siirtyisivät pois. Ja tietenkin rakennamme tuohon liiteriin tilapäisen suojuksen avonaiselle seinälle. Kunnon seinä olisi ajatuksissa rakentaa liiteriin sitten talon ulkoverhoilun uusimisen yhteydessä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...