lauantai 28. tammikuuta 2017

Lauantain laatuaikaa

Tämän päivän valokuvien teemana voisi olla vaikka 'harmaus'... Kateissa sellainen kaunis aurinkoinen viikonlopun kruunaava sää, mutta onneksi keli ei päässyt vaikuttamaan mielialaan! :)


Meillä oli nimittäin tänään pitkästä aikaa sellainen viikonlopun aamu, että saatiin nauttia aamuhetkistä ilman minkäänlaisia aikatauluja tai suunnitelmia. Parasta!

...Ovat nimittäin olleet harvassa tämän vuoden puolella nämä hetket...


Kuiskasinkin miehelleni heti herättyäni, että olisiko hänellä mitään parempaa ajatusta tällaiseen kevättalviseen lapsiperheen aamuun, kuin yhdessä rauhassa nautittu aamupala ja sitten happihyppely pienimmän muksun kera hiljaisella kylän raitilla.

Heitin ihan vitsillä vielä lisäkommentin ''jos ei siellä ihan vaakasuoraan sada'', tietämättä paremmin, ettei paljosta puuttunut... :)


Yhdeksän jälkeen aamulla oli vielä kaunista kuuraa oksissa ja kaikissa talventörröttäjissä, mutta yhdentoista aikoihin kotimatkalla oli plussakeli ja vesisade hävittäneet jäljet talvisesta tammikuusta...


Kiireiset, tai no ainakin aikataulutetut viikonloput, sekä sellaiset viikonlopun päivät, jolloin mies on ahertanut joko töissä tai raksalla, ja olen pyörittänyt puolestaan tätä kahden lapsen arkea kotirintamalla, eivät itse asiassa ole kovinkaan tuntuneet viikonlopuille. Sellaiset viikonloput kiireisten arkipäivien välissä eivät katkaise sitä arjen ikuista oravanpyörää, vaan tuntuu, että samaa arjen tohinaa ovat viikot täynnä läpeensä, ilman minkäänlaista hengähdystaukoa.

Tarvitsen lauantaisin ja sunnuntaisin tuon puoliskoni tähän tohinaan rinnalleni mukaan, ja yhtäkkiä kaikki on vain niin paljon leppoisampaa! <3

...Täytyypä tässä kohti ihan todeta kuinka onnellinen sitä saakaan olla, että saa jakaa arkensa ihmisen kanssa, joka tekee siitä arjesta mukavaa ja hauskaa!


Kävimme aamuisen kävelylenkin aikana kurkistamassa kylän rantaan rakentunutta napakelkkaa, ja uskaltauduimme sitä kokeilemaankin. Minäkin pääsin kelkan kyytiin - tuosta kokemuksesta en ehtinyt valokuvaa nappaamaan, kun jännitin koko ajan, napsahtaako kelkasta varsi poikki... :D


Nyt on akkuja ladattu tulevan viikon tohinoihin! :)

Leppoisaa lauantaita kaikille, ja toivottavasti viikonloppunne on rentouttava, ja täynnä mukavia hetkiä rakkaiden kanssa. <3
4 kommenttia:

 1. Ihana postaus, kiitos tästä. Hienot kuvat, kuvia kauniisti tukeva teksti. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli! <3 Omastakin mielestä sain napattua kivat kuvat, vaikka keli oli mitä surkein... :) Mietin vielä lähtiessä, viitsinkö ottaa kameraa mukaan, kun sateen uhka oli ilmeinen, mutta onneksi otin riskin!

   Poista
 2. Mukavan leppoisa päivä teillä ollut ja niin on postauskin. Tuo napajääkelkka on ihana, meilläkin täällä Järvenpäässä olen sitä usein kokeillut. Tervetuloa Kublon porukkaan ja aurinkoisia päiviä sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli itse asiassa ensimmäinen kerta, kun napakelkan livenä näin, saati että pääsin sitä itsekin kokeilemaan - todella hauska kokemus, ihanan nostalginen tunnelma natisevassa puussa ja kelkan alla natisevassa jäässä. <3

   Ja kiitos, todella mahtavaa päästä osaksi Kublon porukkaa! :) Tästä tulee hieno vuosi! ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...