perjantai 15. toukokuuta 2015

Helatorstain kirpputorilöydöt - ja vähän vanhempiakin ihanuuksia

Paremman tekemisen puutteessa pakkasin eilen pienimmän pojan autoon ja suuntasin Mäntsälän kirpputori Aurinkoiselle. Mietin hetken Lahteen asti ajamista, sillä vanhan kotikaupungin kirppikset Cetori ja Lanttila eivät tunnu tuottavan pettymyksiä kiertäjilleen, mutta pikkuisen herran kanssa arastelen vielä hieman lähteä noin vain pidemmän matkan taa shoppailemaan.

Teinkin löytöjä; lastenvaatteiden lisäksi mukaan tarttui kaksi kaunista lasiastiaa! Toinen taisi kustantaa huimat 0,50€ ja toinen jotain 1-1,50€ väliltä... :)
Tuo ylläolevan kuvan Fazer -laatikko on vanhempieni ullakolta löytynyt - täynnä ukkini sota-ajan valokuvia, jotka olen säilönyt parempaan talteen. Alempi puulaatikko on 4€ kirpputoriostos ja siinä säilyvät olohuoneen pikkutavarat, kuten kaukosäätimet, jne.

Rakastan näitä vanhoja lasikulhoja - niinkuin lasilautasiakin - ja niitä onkin kertynyt jo jokunen. Olen löytänyt myös samaa sarjaa olevia astioita yksitellen vuosien väleillä toisistaan, mutta silloin löytämisen riemu onkin tuplaten suurempi!

Innostuinkin noista kahdesta uudesta löydöstä niin, että kaivoin tohkeissani joitakin vanhempiakin kirpputorilöytöjä esille ja kuvattavaksi;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...