sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Pintamateriaali- ja värivalinta pohdintoja

Piipahdimme eilen kotimatkalla ystäväperheen pojan syntymäpäiviltä Kodin Terrassa hakemassa tarvikkeita raksalle ja samalla kurkistimme laattaosastolle. Minulla on kun on jo vahva mielikuva wc- ja suihkutilan lattialaatoista, niin päätettiin käydä katselemassa, löytyisikö vastaavia ja missä hintaluokassa. Tosin sitten kun laattojen hankkiminen on ajankohtaista, kilpailutetaan niitä hintoja useammastakin paikasta...!

Eli kuten aiemminkin olen kirjoittanut, haluaisin tällaisen ranskalaistyylisen valkomustan laattalattian:
Ja sellainen löytyikin:
Minua viehättää myös suuresti kuusikulmion muotoiset laatat, joista tulee mieleen oman lapsuuden julkisten tilojen lattiat - ne tosin olivat vihertäviä tai ruskeita, mutta nämä valkoiset ja mustat ovat raikkaat ja erittäin kauniit;
Samalla kiersin maaliosaston kautta hakemassa muutamat maalikuvastot, joista pähkäilimme jo yhdessä lautalattian ja talon ulkoseinän värejä - ja maut onneksi osuivat täysin yksiin!
 Puulattian väriksi valikoitui tuo oikean puoleisen sivun keltaisen yläpuolella oleva vaalea harmaa (2115) - puolikiiltävänä.
 Ja ulkoseinän väriksi haluamme tuollaisen vaalean harmaan (363X), joka on alla olevassa kuvassa tumman harmaan väripalan vasemmalla puolella.
Siparilan mainoksessa olikin kuva juuri sellaisesta ulkoverhouksesta, jota olemme miettineet:
Eli melkoisesti tulee rakennuksen ilme muuttumaan, kunhan joku päivä sinne asti pääsemme raksailussa, että ulkoseiniin verhoilumateriaaleja ja maaleja päästään ostamaan... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...