maanantai 25. toukokuuta 2015

Saaren Kartanon Kevätpuutarhapäivät: Ideat puutarhaan -kuvakooste

Luvassa siis neljä kuvapäivitystä Saaren Kartanon Kevätpuutarhapäiviltä, missä kävin lauantaina (23.5.2015) piipahtamassa - niin taimiostoksilla kuin ihan vain ihmettelemässä, hakemassa ideoita ja valokuvaamassa. Käynti olikin inspiroivampi kuin olisin osannut odottaa, ja haluankin jakaa ideakuvasatoani kanssanne.

Tässä alkuun muutamia yleiskuvia Kevätpuutarhapäiviltä ja Keudan kukka- ja puutarhamyymälästä;
Tänä vuonna en ostanut tapahtumasta kuin kaipaamani tomaatintaimet, mutta ensi keväänä, jos saamme raksan pihan siihen kuntoon, että istutuksia voi alkaa miettimään, taidan tietää mistä löydän kaiken haluamani! ;) 
Ja sitten niihin puutarhan ideakuviin - toivottavasti nämä herättävät inspiraatiota omaan puutarhaannekin!
Minulla ainakin sormet kutiavat jo päästä uuden tontin puutarhaa laittamaan - löysin viikonloppuna monta ihanaa ideaa toteutettavaksi! :) Löysitkö näistä jotain Sinua inspiroivaa?

Seuraava postaus (2/4) koostuukin ideoista terassille! 

2 kommenttia:

 1. Oi, tuo olisi kyllä paha paikka, ainakin lompakon kannalta! Kesällä muhun iskee ihan kauhea kukkahulluus, talvella siihen eteen voi liittää sanan leikko.;) Mä luultavasti olisin jo sinuna sortunut, vaikkei siinä olisi mitään järkeä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, usko pois, oli itselläkin henkinen taisto kova! :) Mutta koetan tehdä hankintoja (kaikilla osa-alueilla) harkiten (kirjoitinkin aiheesta aiemmin toisessa blogissani: http://eloasatumaassa.blogaaja.fi/yhden-emannan-taisto-materiaa-vastaan/).
   Jäin kylläkin miettimään muutamaa kukka-amppelia, jotka näillä näkymin ajelen vielä jälkikäteen ostamaan puutarhan myymälästä..! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...