sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Lauantain aamupäivän raksailut

Lauantaina vietettiin pari tuntia raksalla ihanan aurinkoisessa kelissä; pikkuinen pakattiin vaunuihin päiväunilleen ja aamukaffet kaadettiin termarimukeihin ja lähdettiin viettämään vähän parisuhteen laatuaikaa... ;)
Mies päätti jatkaa puoliksi puretun liiterin lattiaosan purkamista ja minä keskityin (naismaisestikko?) keräämään aarteita lautakasoista ja valokuvaamaan - aivan liian vähälle on viime aikoina jäänyt tuo valokuvaaminen harrastuksena, vaikka juuri hankin pitkän harkinnan jälkeen uuden kamerankin, joten yritän käyttää välillä pikkuisen päiväunihetkiä 'hyödyksi' ja uppoudun ihmettelemään maailmaa linssin läpi. Luvassa onkin huomenna lisää valokuvia tontilta - lähinnä luonnon heräämistä raksan keskellä tulevaan kesään.
Nyt liiterin purkutöiden myötä, sekä ihanan kevään vihreyden ansiosta, olen aivan myyty tuosta pihalle jätetystä koivusta! Haaveilimmekin eilen, että tuohon liiterin päätyyn, koivun katveeseen, voisimme sitten joskus rakentaa katetun pihakeittiön ja ajanviettämispaikan pöytineen.
Tämä lauantain työtuokio raksalla kuvastaa oivasti tätä meidän tämänhetkistä ajatusta remontoimisesta; pieninä hetkinä, lasten ja sään niin salliessa, stressiä vältellen, harrastuksena. Niin, että molemmilla pysyy hymy kasvoilla, huumori jaksaa kukkia ja mielenkiinto tekemiseen säilyy! 

Ja sunnuntaina suunnataan raksalle uudelleen - kunhan saan perheen heräilemään kahvin tuoksuun! :) 

Ihanaa, leppoisaa, aurinkoista sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa hienolta ja kuvistakin näkee, että edistystäkin tapahtuu.:) Mukavan puuhakasta sunnuntaita!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) Rauhallisella tahdilla etenee, vaikka kovasti polttelisi viettää jokainen vapaa hetki repien lattioita ja seiniä auki - nyt kun viimein tavarat ovat poissa sisätiloista! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...