torstai 14. toukokuuta 2015

Kesäkoteja -kirja - tähän kannattaa tutustua!

Piipahdimme anoppilassa kylässä ja huomasin sohvapöydällä aivan ihanan kirjan; Kesäkoteja (Sania Hedengren/Susanna Zacke, WSOY 2012). 124 sivua upeita kuvia - varsinkin omaan makuun ja tulevan talon henkeen sopivia - sekä muutenkin kauniisti taitettu kirja!
Nappasin itselle muutamia kuvia ideakuviksi talteen kännykän kuvakirjastoon talteen - tässä teillekin muutama ihana maistiainen;
Jännästi nuo valkoiset lautalattiat ja -seinät kiinnostavat tällä hetkellä... ;)
Meille ei ainakaan tämän hetken suunnitelmien mukaan ole tulossa tapettia keittiön seinälle (ainahan se ehtii tässä projektin aikana mieli muuttumaan), mutta tuo valkoisen keittiön ja sinisen vanhan tapetin kontrasti on kaunis! Avohyllyt kauniine lasiesineineen ja raikkaat punaiset yksityiskohdat - tykkään!
Olemme miettineet työtasojen värejä tulevaan keittiöön, jonka kaapistot tulevat olemaan kiiltävät valkoiset, ja olemme miettineet eri sävyisiä harmaita, mutta kun näitä kuvia selailin, niin ei tällaiset puiset tasotkaan hullummat olisi - pehmentäisivät ehkä kiiltäviä kaapistoja.
'Peräkammariin' olisi tulossa parvi nukkumista varten, jolloin lattiatilaa jää vapaaksi pojan työpöydälle ja leikeille ylipäätään - ehkä jopa tällaiselle lukunurkkaukselle. Vähän enemmän pojalle sopivin sävyin tosin... ;)
Ihanaa, raikasta mökkitunnelmaa! Valkoista lautaseinää, keltaista ja mustaa tehoväreinä, kuluneuta pintoja - kelpaisi omaankin makuuhuoneeseen!

Täytyy antaa pisteet Mäntsälän kirjastolle; tämäkin kirja lainattu sieltä! Joka kerta siellä käydessä mukaan tarttuu kasa ihania sisustus- ja askartelukirjoja - yllättävän hyvä valikoima uusimpiakin julkaisuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...