sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Raksalla vihertää, ja vähän muuallakin :)

Kuten eilisessä postauksessa lupasin, tässä muutamia valokuvia lauantailta; oli niin kaunis aurinkoinen päivä, että en voinut olla ottamatta kameraa raksalle ja valokuvata tontin heräämistä kevääseen ja kesään.

Itseä suuresti kiinnosti varsinkin omenapuiden tilanne, kun niitä pääsin itse leikkaamaan - tästä, KLIK, pääset lukemaan tuon omenapuiden kevätleikkaus -postauksen. Toinen omenapuu oli jo avannut hyvi lehtensä ja kukinnon alkujakin oli ilmestynyt, mutta toinen näytti vielä vähän surkealle. Tilannetta seurataan - toivottavasti sekin tokenee piakkoin!
Myös marjapensaat olivat isossa lehdessä! Näiden kohtalo on vielä hieman auki - jos näyttää sille, että tuottavat hyvin marjaa eivätkä ole suuremmin kärsineet hoitamattomana olemisesta, olisi ne tarkoitus säästää ja siirtää pihan muodostuessa lopulliseen muotoonsa uusille, paremmille paikoilleen.
Nappasin myös kotimatkalla muutaman valokuvan tien pientareelta - koko seutu tuntuu puhkeavan kukkaan ja vihertävän kauniina! Tämän takia kevät onkin ehdottomasti suosikkini vuodenajoista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...