keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Toisen roju, toisen aarre - vanhojen kehyksien pelastaja!

Mieheni mielestä olen toivoton hamstraaja... Sain jo näin hyvissä ajoin ennen muuttoa Villa Kotirantaan ohjeistuksen karsia 'rojua' - tunnetaan myös kauniimmin sanoilla 'löytö', 'aarre', 'kaunis esine', 'sisustuselementti' sekä 'tunnearvoa sisältävä muistoesine' - sillä uuteen kotiin ei kuulemma turhaa tavaraa tule! :D

...Mutta tuosta ohjeistuksesta viisveisaten olen taas tehnyt ihania kirpputorilöytöjä, joista viimeisimpinä nämä ihanat vanhat kehykset! ;)
...Miten kukaan voi näin kauniit kehykset (taustapahvi kruunaa kokonaisuuden) myydä pois?! Löytöeläin -syndroomasta kärsivänä naisena tietenkin pelastin nämä meille kotiin - eihän näihin voi edes valokuvia laittaa, sillä niin herttaiset ovat ihan sellaisenaan! :)
Makuuhuoneen vanhan senkin päälle onkin kertynyt jo pikkuinen kokoelma kehyksiä - kaikki eri kirpputoreilta yksitellen tehtyjä löytöjä, mutta muodostavat yhdessä kauniin kokonaisuuden.
...Miten näitä voi joku kutsua rojuksi...? Miehet... ;)

2 kommenttia:

 1. Kauniita kehyksiä olet löytänyt. Minulla on sama harrastus, etsin kirppareilta kehyksiä. Aika hyvin niitä löytyy, mutta kauniiden kehysten löytyminen on jo vähän haastavampaa. Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla kävi tuuri, kun ilmeisesti vain hetkeä aiemmin oli kirppikselle kannettu laatikollinen näitä erilaisia kehyksiä - pääsin valitsemaan parhaat päältä! ;)
   Ihanaa pääsiäistä myös sinulle!! Toivotaan, että aurinko pilkahtaisi viikonloppuna ja kruunaisi pitkät vapaat! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...