torstai 10. maaliskuuta 2016

Naistenpäivän jälkimainingeissa #tulppaanitorstai

Naistenpäivän jälkeisenä päivänä valitsin kaksi kimppua punaisia tulppaaneja, jotka mies omien rautakauppaostoksiensa ohessa puolestani maksoi - lasketaanko tulppaanit siis naistenpäivän kukkasiksi...? ;)
Niin tai näin, en muista koska viimeksi on kotonamme ollut punaisia tulppaaneja! ...Vai onkohan itseasiassa koskaan...? Ostan yleensä keväisiä keltaisia tai hempeän vaaleanpunaisia, mutta nämä Bauhausista ostetut tulppaanit houkuttivat raikkaalla punaisella sävyllään.
Valokuvasin osan näistä jo keskiviikkona, kun aurinko valaisi ja valollaan valtasi koko olohuoneen! Tulppaanikimppu vaelsi maljakossaan ympäri kotiamme etsien juuri sopivaa paikkaa - josko kerrankin asettuisivat muualle, kuin keittiön pöydälle... ;)
Maljakko on Plantagenin edullinen perusmaljakko, jonka yläreunaan kieputin muutaman kierroksen juuttinarua tuomaan rustiikkista ilmettä. Pienellä jutulla melkoinen muutos yksinkertaisen lasiastian ilmeeseen!
Juuttinaru, yksinkertainen lasimaljakko, kaapelikelasta tuunattu sivupöytä ja punaiset ruusut - miellyttää minua! <3
Pyörähti maljakko ruusuineen myös keittiön sivupöydällä (ikivanha muutaman euron kirppislöytö Lahdesta tämäkin). Tämä pöytä oli edellisen asuntomme autotallin vintillä odottelemassa taas vuoroaan loistaa (oli edellisessä kodissa paraatipaikalla keittiössä), ja täällä nykyisessä kodissamme se löysi paikkansa keittiön käytännöllisenä sivupöytänä aivan ruokapöytämme vieressä. Pojan syöttötuoli on sijoitettu aivan pöydän läheisyyteen, joten poikaa syöttäessä onkin helppo napata tuolta alatasolta sopivaa viihdykettä herran huviksi... ;)

Mies aluksi pyöritteli silmiään, että 'tuohonko se nyt piti nostaa tielle', mutta ollut myöskin tyytyväinen, kun osa leluista ja kirjoista löytyy siististi keittiöstäkin (kunnes lattialle ne joku hyllystä päivän mittaan heittelee...), eikä tarvitse lähteä lastenhuoneesta puurolusikan kanssa kirjaa puolijuosten hakemaan, kun ruokailuhetki menee farssiksi... ;)
Tuo juliste on löytynyt vuosia sitten Kuopiosta Daiga Daiga Duu -liikkeestä, ja on siis Polkka Jam -suunnittelutoimiston käsialaa. Julisteita on valtava määrä erilaisia, ihanan raikkaissa väreissä, ja Daiga Daiga Duu:n nettisivuilla toimii myös nettikauppa, jos savon sydän (a.k.a mualiman napa) on liian kaukana piipahtaa shoppailemassa. Liikkeessä myös valtavasti ihania pieniä design -esineitä vaikka lahjaksi, sekä (ainakin jokunen hetki sitten) mukavankokoinen valikoima vintage -vaatteita.

Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa!
Olohuoneesta keittiön kautta kukat siirtyivät makuuhuoneeseen, jonka rouhean maalaisromanttiseen tunnelmaan sekä punaiset tulppaanit, että juuttinarulla tuunattu lasimaljakko istuivat kauniisti.
Vaikka makuuhuoneen senkin päälle nämä punaiset tulppaanit sopivat mielestäni kaikkein kauneimmin, kannoin maljakon lopulta perinteiselle paikalle keittiön pöydälle, eli kotimme sydämeen. <3 Siellähän me vietämme suurimman osan ajastamme, meidän arkemme, ja sitä arkea, jos jotain, kannattaa kaunistaa kimpulla tai parilla kauniita kukkia! :)

**Myöhästyneet naistenpäivän toivotukset kaikille teille ihanille naisille siellä näyttöjen äärellä! Jokainen päivä on ihaNaisten naisten päivä!**

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. Juuttinarulla on ihmeellinen vaikutus, sillä saa luotua kauniilla tavalla herkkyyttä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokaisella oman kodin sisustajalla pitäisi olla rulla juuttinarua aina kaapissa - muuttaa helposti monen arkisenkin esineen ilmettä! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...