torstai 3. maaliskuuta 2016

Lempipäiväni - #tulppaanitorstai täällä taas!

Kiitos joitakin viikkoja sitten saamani #tulppaanitorstai -haasteen, löysin taas itseni ihastuneena noihin kevään kukkasiin - kuten varmasti olette jo huomanneet näistä jokaviikkoisista valokuvapostauksista... :)
Tällä viikolla lähikaupasta ruokaostosten yhteydessä hakemani violetit ja vaaleanpunaiset Pirkka -tulppaanit pääsivät testaamaan uutta Audrey -maljakkoani, josta julkaisinkin muutaman kuvan eilen. Tuo maljakko oli extemporeostos hakiessani viime viikolla (tulppaanien sijaan) narsisseja Plantagenista.
Olin jo pidemmän aikaa haaveillut tällaisesta keraamisesta maljakosta, ja tämän Aurdrey -maljakon kaunis kuviointi, muoto sekä hinta olivat loistavasti linjassaan! Maljakko maksoi Plantagenissa 29,99€, mutta olen tärmännyt aivan vastaavaan (ellen juuri tähän samaan) maljakkoon moninkertaisella hinnalla toisen sisustusliikkeen valikoimassa.
Maljakko on todella monikäyttöinen - ja sopii täydellisesti niin värin kuin kuviointinsakin puolesta keittiömme tabletteihin! :)

Tuossa ylläolevassa valokuvassa esiintyy myös yksi uusimmista kirpputorilöydöistäni; pyöreä, iso puutarjotin - löysin sopuhintaan 1,50€ Kirpputori Aurinkoiselta täältä Mäntsälästä!

Olin kaipaillut keittiön pöydälle noiden lasiastioiden alle sopivaa tarjotinta, jonka avulla kaikki kipot ja koristeet saisi kerralla siirrettyä pois tieltä tarvittaessa. Jokainen noista kannellisista lasikipoistakin on parin euron kirpputorilöytöjä ja ne kätkevät sisäänsä aina käsillä oltavat pienimmän pojan maissinaksut, porkkana-maissinaksut ja vehnänaksut! :)

...(ihan liian) harvoin meidän pöydässä on muuten keksejä isoille ihmisille ollut tarjolla kulhoissa.... :)
Kauniisti sopivat yhteen nuo violetit ja vaaleanpunaiset tulppaanit - mietin ensin valkoisia tulppaaneja vaaleanpunaisten kanssa, mutta violetteja olen todella harvoin ostanut, joten kannatti kokeilla jotain uutta!
...En tiedä huomaavatko nuo meidän perheen miehet viikoittain vaihtuvia kukkasia keskellä keittiön pöytää, mutta omaa arkeani piristävät kummasti! :)

Ei tuo viime aikojen klo5:15 herätyskään ole ollut niin kauhistuttava, kun keittiössä aamukahvikupin (ja raottuvien silmäluomien) takaa on pilkistänyt kauniita värejä kukkien muodossa - eikä vain tuon rakkaan kohtalotoverini, a.k.a. mieheni, yhtä uninen nassukka... :D
Reipasta perjantaita kaikille ja toivotaan paljon piristävää auringonpaistetta viikonlopulle! <3

3 kommenttia:

 1. Kauniita tulppaanikuvia. Ne kyllä piristävät arkea ja tuovat kevättä lähemmäksi. Hyvää viikonloppua myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kiitos! ...Täällä ei vieläkään aurinko paista, mutta viikonloppu on silti ulkonaolemista täynnä! :) Mukavaa viikonloppua!!

   Poista
 2. Eihän niitä tulppaaneja voi olla rakastamatta <3 :) Ja ihana tuo maljakko! Kiitos postauksesta.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...