tiistai 1. maaliskuuta 2016

Keski-ikäistyvän naisihmisen lasiastiahaaveiluja

Liekkö lähenevä keski-ikä, vai mikä, mutta nuo vanhahtavat lasiesineet löytävät yhä useammin tiensä kirpputoreilta kotiimme... :)
Viime viikolla anopin kanssa paikallisella kirpputorilla pyörähtäessä löytyi tällainen kaunis, huurteista jäätä muistuttava tuikkukippo. En tiedä, onko esine suomalaista muotoilua vai ulkomailta tänne kulkeutunut, mutta se vei sydämeni samantien!

Ja tiesin välittömästi sille sopivan paikan kodissamme! :)
Yritin tässä eräänä päivänä googlata niitä 70-luvun loppupuolen lasipalloja, joita kaikkien mummoloissa oli kirjahyllyissä - tai ns. perhealttareilla. Muistatteko? Ne näyttivät olevan täynnä vettä ja lasin sisällä oli jonkinlainen (muovi)kukka?

Kaipaisinkin kovasti vinkkejä, mistä voisin lähteä sellaista etsimään/mitä hakusanoja käyttää - keski-ikäistymiseni on aiheuttanut järkyttävän nostalgiaryöpyn tuonne omaan lapsuuteen, ja ajan kultaamin muistoin himoitsen nyt sellaista lasipalloa omaankin olohuoneeseen.

Eli jos jonkun ullakolla sellainen pyörii, ja olette viimein valmiit pallosta luopumaan, niin otan (järkeviä) tarjouksia vastaan - saa heittää vaikka s-postilla! :)
Istuu hienosti olohuoneeseen, eikös? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...