maanantai 2. marraskuuta 2015

Puutarhan purkamista ja muita Halloween -viikonlopun puuhia

Ohhoh, kodissamme asiat nyt sillä mallilla, että mies purki ihanan kasvimaani ja siirsi sekä kasvatuslaatikot että kasvihuoneen raksan pihaan! ....En voi ottaa tästä minkäänlaista kunniaa, sillä mies ahersi parin päivän ajan pihamaalla näiden kimpussa laatikoita kantaen ja multaa lapioiden - sekä pienintä poikaamme samalla nukuttaen päiväunille! :)

Kesän vehreyden jälkeen melko surullisen näköinen on nyt tämän kotipuutarhurin pihamaa;
Noita kasvatuslaatikoina käytettyjä lavanreunoja kertyikin melkoinen kasa - ja toinen mokoma vielä käyttämättömiä laatikoita odottaa siirtoa raksalle.
Myöskin mieheni kanssa toissa kesänä rakentamamme kasvatuslaatikot siirtyivät raksalle. Kaikista laatikoista oli mies lapioinut mullatkin mukaan peräkärryyn ja kasannut uuteen pihaan odottamaan kevättä.
Juhannusviikonloppuna pihaan ilmestynyt kasvihuonekin katosi Halloween -viikonlopun pimeänä iltana uuteen osoitteeseen. Muuttui maisema pihamaalla tältäkin osin;
Mutta ei pelkkää (miehen) raadantaa, myös mukavia rentojakin hetkiä ehdittiin kokea viikonloppuna! :)

Piipahdin perjantaina vanhainkodilta pienimmän pojan kanssa tullessamme (käymme kerran viikossa viihdytysasiamiehinä paikallisessa vanhainkodissa jututtamassa 'kummimummeja') myös viimein Mäntsälään äskettäin avatussa Fidele -kahvilassa nauttimassa ehkä täyteläisimmän cappuccinon ikinä! <3
Fidele on LaFilia -sisustusliikkeen yhteyteen avattu valoisa kahvila aivan Mäntsälän keskustassa - kannattaa käydä tutustumassa! Itse Lahdesta tänne maaseudun rauhaan muuttaneena olen kaivannut kahvilaa, jossa poiketa vaikka yksinkin nauttimassa kupillinen hyvä kahvia ja katsella ihmisvilinää - tosin en tiedä voiko Mäntsälän keskustan liikehdintää kutsua vielä ihmisvilinäksi, mutta kelpaa minulle! ;)

Samaan vauhtiin piipahdin LaFilian puolella ostamassa tällaisen vetimen, sillä viimein löysin kirpputorilta aivan ihanan kakkuvuoan, josta olisi tarkoitus askarrella tarjoilukupu tämän vetimen avulla! Ajatus on hautunut jo useamman kuukauden, mutta vasta nyt tuli sopiva vuoka vastaan. Alunperin etsin emalikulhoa tähän tarkoitukseen, mutta sopivia tuntuu olevan harvassa.

...Kunhan saan mieheni paljastamaan missä piilottelee metallinporaamiseen tarkoitettuja poranteriä, niin lupaan kuvata tuonkin DIY -askartelun tänne blogiin! :)
Eikä Halloween olisi mitään ilman juhlintaa - tällä kertaa viikonloppuun mahtui sekä alakoulun naamiaisdisco että ystävän valmistujaisjuhlat! Tässä kuvassa herra Huu ja neiti Noita lähdössä discoilemaan:
Koetimme myös viettää hieman laatuaikaa lasten mentyä nukkumaan ja korkkasimme pullon kuohuvaa, mutta kun ei enää vanha jaksa! :D Kaksi lasillista saatiin tätä alkoholitonta persikkakuohuvaa nautittua, kun uni alkoi viedä voiton ja kömmimme unille... Phuuh... Toisaalta emme kyllä tiedä tällä hetkellä mitään parempaa kuin hyvät yöunet - vauvaperheen arki ja aamuherätykset = hurja kulutuspiikki kahvin käyttämisessä...
Kirjoitin äsken ylös asioita, joista ajattelin tällä viikolla teille kertoa kuvien kera - ja listasta tuli niin pitkä, ettei kaikki taida tälle viikolle mahtuakaan! :D Eli vaikka viikonlopun yli hiljaiseloa blogissa vietettiinkin, niin täällä ollut täysi tohina päällä!

Rauhoittumista marraskuun hämäriin iltoihin kaikille ja voimia tähän pimeän kauden kanssa kamppailuun!

Nimim. Purkkikaupalla vitamiineja apteekista kotiin raahannut äiti...

1 kommentti:

  1. Hei, heti muistaessani sanon noista puuviivaimista, että noi olis lähteneet munkin mukaan! Mulla on Pinterest-kansiossa jotain kivoja ideoita puuviivaimiin liittyen, ja joskus kävin toiveikkaana penkomassa puutyöluokkaa, että olisko yhtään tuollaista säästynyt miesten siivoukselta. Eipä tietenkään ollut!;D
    Olette te vaan niin ahkeria! Hatun nosto jälleen aherrukselle!:D Ja tsemppiä tarvitaan tähän marraskuuhun, se on selvä juttu!<3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...