torstai 5. marraskuuta 2015

Kirjavinkki: Kotoisa tyyli - Rento, persoonallinen ja viihtyisä koti (Lake, 2012)

Jos saisin valita, olisi kotini pintamateriaaleiltaan vaalea, mutta yksittäiset mustat sekä raikkaan värikkäät huonekalut ja tekstiilit loisivat kotoisuutta.

Näin olikin edellisessä kodissani, jonka sisustus oli pojan huoneen sammakonvihreää väriä vaille oman makuni mukainen ja neljässä vuodessa lopulliseen muotoonsa hioutunut, mutta nykyinen kotimme onkin pinnoiltaan mieheni aikoinaan sisustama - minä pääasiassa kannoin tavaraa muutossa sisään... :D

Toki muutimme hieman huoneratkaisuja (entinen työhuone vaihtui vaatehuoneeksi, iso makuuhuone jakaantui kakhdeksi pienemmäksi makuuhuoneeksi, joista toisesta tuli isomman pojan huone ja toisesta työ-/vierashuone) ja meidän makuuhuoneemme siirtyi entisen tyhjillään olleen 'varastohuoneen' paikalle. Tässä tohinassa vaihdoimme muutaman huoneen seinien tapetteja, joita pääsin miehen kanssa valitsemaan, mutta kovasti odotan, että pääsemme yhdessä tekemään Villa Kotirannasta meidän molempien näköisen kodin jokaista yksityiskohtaa myöten!

(Tuota vanhaa kotiani voit kurkata aiemmasta postauksesta, KLIK.)

Kirjastosta tarttui mukaan tällä kertaa Kotoisa tyyli -kirja (Selina Lake, alkuperäisteos Homespun Style), joka oli täynnä ihanaa väri-ilottelua! Reiluun 150 sivuun mahtui tosin monta sivua koteja, jotka menivät jo omaankin makuun hieman hullutteluksi, mutta tähän alle keräsin koosteeksi minua inspiroineet kuvat. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...