torstai 29. lokakuuta 2015

Uusi kirpputori korkattu ja löytöjä haalittu isolla kädellä! :)

''Äiti, ei kaikkea tarvise maalata mustaksi tai valkoiseksi. Kotona voi olla myös puun väriä.''
 ...Sen verran tyhjentävä kommentti 7-vuotiaalta pojalta, että lakkasin miettimästä maalin sävyä tälle ihanalle klipsitelineelle, jonka löysin tiistaina Mäntsälään vähän aikaa sitten avatulta kirpputorilta 2,50€ hintaan! :)

Vanhan Maskun rakennukseen on tosiaan auennut ihanan iso ja valoisa kirpputori Linnanlöydöt (Linnatie 4, Mäntsälä), josta löysin tiistaina nopealla käynnillä sylillisen tavaraa! :) ...Mieheni ei tätä tiennytkään, mutta ei taida tämän postauksen jälkeen enää olla salaisuus... ;)
Toinen löytö oli kaksi vanhaa puista metrimittaa, joista enemmän vielä erillisessä postauksessa... Näitä olinkin etsinyt jo pidemmän aikaa - käyttötarkoituskin ollut tiedossa jo vuosia! ;)
...Niin, että taitaa poika saada vähän lisää sitä kaipaamaansa puun väriä kotiimme... ;)

4 kommenttia:

 1. Hienoa että lapset tuovat esille myös oman makunsa. Tuo lipsiteline on kyllä ihana. Hieno löytö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin - olen ylpeä kyllä pojastani, jolla on valtavasti ideoita ja toiveita omankin huoneensa suhteen. Katsotaan millainen huone saadaan Villa Kotirantaan pojan kanssa yhteistyönä sisustettua, ihan jännittää! :)

   Poista
 2. Tarviipa käydä tsekkaa toi kirppari. Kiitos tiedosta että sellainenkin on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppari on ilmeisesti ollut auki vasta joitakin viikkoja, mutta hyvin on tavaraa sinne tullut ja reippaasti tuntui ihmisiäkin siellä kiertävän. Ihanan valoisa ja tilava, ja tuolla on myös suuri huonekaluosasto - makuja on monia, mutta meinasi mukaan lähteä tuoli jos toinenkin, ja kahta vanhaa vitriinikaappiakin ihastelin. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...