sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Lokakuun kollaasihaaste

Noniin, viimein ehdin istahtamaan tuokioksi alas ja käymään läpi mennyttä lokakuuta valokuvina...

Lokakuu katosi vain jonnekin! Äsken oli juuri syyskuu ja pian mennään jo marraskuun puolessa välissä!? ...Luulenpa, että joulukuussa häämöttävä mammavapaan päättyminen ja töihin palaaminen ovat nopeuttaneet näiden syyskuukausien kulumista... ;)

Menneessä lokakuussa ehti tapahtumaan kaikenlaista, mutta valokuvia läpikäydessä huomasin, että askartelua ja muutenkin pikkuisia sisustusjuttuja tuli puuhattua paljon normaalia enemmän. Liekkö lähestyvä joulu - sekä pikkuisen poikamme pidentyneet päiväunet - syynä tähän inspiraation löytymiseen syksypimeiden aikaan?
Luonto myös vaihtoi viimein hieman syksyisempään väritykseen, mutta tämä ihanan aurinkoinen ja sateeton lokakuu on tuntunut enemmänkin pidentyneelle elokuulle, kuin normaalisti niin märälle ja pimeälle lokakuulle.
Ja kuten askartelujenkin määrä lisääntyi lokakuussa, myös keittiössä puuhailtiin epätavallisen paljon leivonnan parissa. Myös viimeiset sadonkorjuut suoritettiin ja viimeisetkin kasvimaan herkut säilöttiin talvea varten:

*Tällä postauksella osallistun Pieni Lintu -blogin kuukausikollaasihaasteen.

4 kommenttia:

  1. Sullakin lankaa ja liimaa ollut käytössä! Erityisesti viehättää tuo keittiössä viihtyminen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan liian harvoin tulee keittiössä viihdyttyä leivonnan merkeissä - korkeintaan pannaria pojan kanssa pyöräytetään viikonlopun kunniaksi... :) PItäisi palauttaa vanha perinne leipoa leipää viikonlopun aamupalapöytään - pieni vaiva, mutta niin hyvä mieli aamulla herkutellessa!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...