maanantai 23. marraskuuta 2015

Pleksi vs kerniliina - Bonanzaa suojelemassa

Kerroinkin aiemmin kesällä, kuinka löysin Torista 'Bonanza' -tuolit ja pöydän - postaukseen jugoslavialaisista versioista pääset tästä, KLIK, mutta pöydästä ja tuoleista, jotka ostin hieman myöhemmin ei näköjään vielä olekaan valokuvia täällä blogissa.

Lupaan valokuvata pöydän ja tuolit kunnolla, kunhan ne tuolta autotallista viimein nostetaan arvoiselleen paikalle, mutta alkuhätään tässä valokuva niiden myynti-ilmoituksesta napattuna:
Kuvan suttuisuudesta huolimatta sarja on todella hyvässä kunnossa, ei naarmuja eikä juurikaan isompia kulumiakaan - todella hyvin pidetyt ja hoidetut! ...Ja niin loistava löytö hintansakin puolesta; pöytä (jatkopalalla) ja neljä tuolia yhteensä 20€! :)

Koska pöytäkin on naarmuton ja ehjä, ja pidämme tummasta väristä, haluaisimme säilyttää sekä pöydän, että tuolit alkuperäisessä muodossaan. Eli ei maalia näille pinnoille, kiitos!

Siksi heräsikin huoli, kuinka suojaamme pöydän hyväkuntoisena kahden lapsen ja kahden aikuisen taloudessa...

Mieheni ehdotti pleksin teettämistä pöydälle, mutta itse kavahdin ehdotusta kahdesta syystä: 1. Pöytä on jatkettava malli, eli pleksi tulisi teettää vain joko pienelle pöydälle tai vain pidennetylle versiolle, joten pituuden muunneltavuus käytön mukaan häviäisi 2. Tahtoisin nauttia välillä pöydän kauniista puupinnasta ja kauniista kattauksesta - pleksilevystä tulee väkisinkin hieman pizzeriatunnelma....

Otinkin ongelman puheeksi ystäväni kanssa, joka ongelmanratkaisijaluonteena heitti ilmoille kerniliinan vaihtoehtona. Oma mielikuvani kerniliinoista on sellainen 80-luvun vahakangas, joka tönkösti pönötti keittiön pöydällä ja natisi ja napsui puurolautasen alla...

Eli vaati hieman sulattelua tämäkin ajatus... :)

Kuten olenkin jo maininnut muutamaan kertaan, kävin tovi sitten Etolassa ihmettelemässä sisustusjuttuja, ja koska ystäväni etsi omaan keittiöön sopivaa kerniliinaa, lähdin avoimin mielin tutustumaan itsekin valikoimaan!

Ja WAU! Kaukana ovat nykyiset, ohuen kangasmaiset, kerniliinat niistä 80-luvun vahakankaista!

Ja täydet pisteet Etolalle valikoimasta - monta kymmentä erilaiseen makuun sopivaa kuosia ja värimaailmaa löytyi! Minäkin - kerniliina-rajoitteinen ihminen - löysin heti KOLME kuosia, jotka olisin kaikki tahtonut ostaa:

OFELIA, lev. 145cm, 19,90€/jm
 RAJI, lev. 150cm, 14,90€/jm
Ja tätä ihanaa kernikangasta ostin lopulta Bonanzaa varten:

BÄRIG, lev. 145cm, 19,90€/jm

Etolan kerni- ja vahankankaita voit ihastella ja tilata myös Etolan verkkokaupan kautta - KLIK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...