lauantai 21. marraskuuta 2015

Mielipiteenjakajat: tekokukat!

En ole koskaan ollut tekokukkien ystävä - ennenkuin näin nämä ihanuudet Lahden Karisman Finnmarin myymälässä:
Se olikin menoa sitten kerralla - nyt kotiamme koristaa tämä kuuden kukkasen kimppu!

Meillä on seisonut tämä vanha lasipullo puukehikkoineen tyhjillään olohuoneen ja takkahuoneen välisen tilan nurkkauksessa. Nyt se toimii juuri oikean korkuisena maljakkona näille kukkasille.
Jos en kauheasti valehtele ja hirmuisen väärin muista, nämä kukat maksoivat 1,99€/kappale.

Meinasi muuten valinnan vaikeus iskeä, sillä samaisia kukkia löytyi myös oranssinpunaisina - eli täydellisiä syysruskan kimppuun! Siinä sitten seisoin kimppu molemmissa käsissä katsoen anovasti ystävääni, että 'auta nyt herran tähden valitsemaan, ei näitä kaikkia voi ottaa'! :D

Päädyin sitten näihin valkoisiin - ne kun sopivat jokaiseen vuodenaikaan ja useampaan erilaiseen sisustukseen.
...Tästä eteenpäin olen avarakatseisempi näiden tekokukkien suhteen! :)

Ja näiden hinta oli sen verran kohdillaan, että saatan ensi käynnillä napata kuitenkin vielä ne punaisetkin.... ;) Yleensä kun noiden hieman laadukkaamman näköisten tekokukkien hinta pyörii jopa 10-15€/kpl....! Eli näitä valkoisiakin voisi vielä toisen 6kpl hakea ja asetella lasimaljakkoon oikein runsaaksi kimpuksi.

2 kommenttia:

 1. Kauniita on!:) Finnmarilla on muutenkin todella nättejä tekokukkia. Mun vessanehostukset saivat alkunsa tekoyrteistä, jotka ostin Miekkiön myymälästä. Kuulostaako yrtit ja vessa oudolta yhdistelmältä?;D Ihan hyvin ne asettuivat ja sopivat minusta kivasti vessaan. Postailen, kunhan ennätän.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen jo pidemmän aikaa haaveillut autoretkestä Finnmarin tehtaanmyymälään... :) Karismankin Finnmari kun on liike, mistä ei koskaan pääse tyhjin käsin ulos - aina löytyy monen monta ihanaa pikkujuttua mukaan - ja haaveiltavaksi myös...

   Yriti ja vessa - miksei?! ;) Postausta odotellessa!!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...