maanantai 21. marraskuuta 2016

Järvenpään Kukkatalon joulusomistus & lukijakilpailu!


*Yhteistyössä Järvenpään Kukkatalo


Tänään se vihdoin starttasi! Nimittäin Villa Kotirannan oma viikko Järvenpään Kukkatalon joulukampanjassa. Niin jännittävää!! :)

En muista koska viimeksi olen ollut näin innoissani joulusta, joulukoristeista, askartelusta ja tuunauksesta - tunnuslauseensa mukainen todellakin tämä yhteistyökumppani; 'Tuhansia ideoita Järvenpään Kukkatalosta'.

Viime viikolla kampanjan aloitti Järvenpään Kukkatalon oma blogi, ja tällä viikolla vetovastuun nappasin minä. Ensi viikolla somistusvuorossa Hernepensaskujanne -blogi, sitten Mansikkatilan mailla ja kampanjan komeasti päättää Kukkala -blogi.

Huikeita joulunodotusviikkoja tiedossa teille lukijoille, ja meille bloggaajille! ;)


Tänään valokuvin jaan teille ensimmäiset tunnelmat somistuksistani. Meidän bloggaajien tehtävänä on jokaisen somistaa oman tyylinsä ja liikkeen tuotteista saatujen ideoiden pohjalta joulukuusi, sekä tila kuusen ympäriltä.

Joulukuusien kesken on parhaillaan käynnissä äänestys, niin Järvenpään Kukkatalon Facebook -sivuilla, kuin myymälässäkin - kannattaa ehdottomasti käydä antamassa äänensä vaikka molemmissa, sillä äänestäjien kesken arvotaan 2kpl 50€ lahjakortteja!


Viikoittain vaihtuvista kampanjatuotteista saa myös myymälässä -20% alennusta - kannattaa siis piipahtaa kurkistamaan viikon tuotteet!



Lisäksi jokainen blogi on saanut 50€ lahjakortin arvottavaksi blogien lukijoiden kesken. Täten siis starttaan tänään myös tuon oman lukijapalkinnon kilpailun!

Säännöt ovat selkeät;

Voit osallistua 1-3 arvalla arvontaan - aikaa osallistua on sunnuntaihin, 27.11.2016 klo 15:00 asti. Arvonnan voittajan paljastan sunnuntaina illalla!

1 arpa liittymällä blogini lukijaksi (tai olemalla jo lukijani - hihkaisethan kommentteihin, jos haluat osallistua arvontaan)

1 arpa äänestämällä Villa Kotirannan kuusta Järvenpään Kukkatalon Facebook -sivuilla (kerään sunnuntaina äänestäneiden nimet sivulta mukaan arvontaan)

1 arpa ottamalla valokuvan somistuksistani paikan päällä myymälässä, ja jakamalla sen instagramissa - muistathan käyttää: #villakotiranta #tuhansiaideoita @jkukkatalo



Hihkaise tämän postauksen kommentteihin, monellako arvalla osallistut! :)



Mutta sitten itse asiaan, eli minun jouluuni vuonna 2016!

Koska lähtökohtana oli luoda omanlaiseni joulu Kukkatalon tiloihin, alkoi somistus tietenkin raahaamalla ihana ikioma lipastopöytä kotoa myymälään - tuon nettikirppislöydön ympärille olen rakentanut joulua tänä vuonna myös omaankin kotiini.

Värimaailmaksi somistukseeni siis valikoitui puu, vihertävänharmaat sävyt, valkoinen ja harmaa. Tummunutta metallia, lasia, puuhelmiä ja höyheniä.

Ihan minun näköiseni lopputulos! :)


Nämä ihanat pallot ovat Kukkatalon valikoimasta, ripustin ne juuttinarulla huurteiseen joulukuuseen roikkumaan.


Tuunasin jo syksyllä nämä isohkoista puupalloista ja valkoisista höyhenistä muodostuvat koristeet. Ne ovat odotelleet tätä talvea, ja olisiko voinut löytyä parempaa hetkeä nostaa ne vihdoin esille?! :)


Noista valkoisiksi maalatuista metallihimmeleistä inspiroidun heti ensi silmäyksellä, kun kävin myymälän valikoimaan tutustumassa, ja tuunasinkin myös omat versiot valkoisista himmelipilleistä ja puuhelmistä - DIY-ohje luvassa vielä myöhemmin tällä viikolla!


En ole vuosiin nostanut tähteä kuusen latvaan, vaan korvannut sen jollakin muulla koristeella. Tänä vuonna vanhoista puumitoista rakentamani tähti sai nousta korkeimmalle paikalle.

Tuon tähden ohjeen ja tarkemmat kuvat löydät viime jouluisesta postauksesta - KLIK.


Tavallinen valosarja sai pienen ripauksen luksusta, kun virkkasin jokaiseen 'lamppuun', joita oli muuten näin isoon kuuseen sopivassa sarjassa neljäkymmentä, pienen pitsihupun. Valo pehmeni, ja valosarjasta itsessään tuli niin kaunis elementti joulukuuseen, ettei isokaan puu jäänyt kaipaamaan enempää nauhoja tai vitjoja!

Tähänkin DIY-ohjeet tulossa jakoon viikon mittaan - ja otanpa myös langan ja virkkuukoukun mukaani, kun olen paikalla myymälässä keskiviikkona (23.11.2016) klo17-19 - saa nykäistä hihasta, ja tulla moikkaamaan, voin vaikka näyttää, kuinka tällaisen valosarjan saa virkkaamalla! ;)


Somistus tosiaan käsittää joulukuusen ohella koko ympäröivän tilan - monen monta valokuvaa vielä odottelemassa tätä viikkoa; paljastetaan somistettua tilaa ja tuunauksiani pala palalta viikon mittaan! :)

...Ja jos et malta odottaa, niin ainahan voit käydä paikan päällä tutustumassa ideoihini Kukkatalon myymälässä! ;)


Pehmeyttä ja metallia, mattapintaa ja pikkuisen kimallustakin - sopivassa suhteessa minun makuuni! ;) Vanhaa ja uutta, sulassa sovussa. Kerroksellisuutta, ja vanhojen tavaroiden kertomaa tarinaa, terästettynä raikkailla sinertävillä sävyillä ja valkoisella.

En tiedä teistä, mutta minulle tuli ikävä lunta ja paukkupakkasia - taisi vähän jouluniloakin läikähtää rinnassa tuota somistusta tehdessä... :)



28 kommenttia:

  1. Onpa kiva postaus. Kauniit kuvat ja kiva arvonta. Mukana kahdella arvalla, kävin tykkäämässä kuvaasi Järvenpään kukkatalon facebook-sivustolla.

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Sanna!! <3 Huih, kyllä jännittää, että millaisen vastaanoton tämä omannäköiseni somistus saa - tällä samalla teemalla jatkan täällä kotonakin joulua, jahka taas saan tuon lipastoni kannettua takaisin kotiin... ;)

      Jännittävää myös odotella, millaisia ihanuuksia vielä onkaan luvassa lähiviikkoina! <3

      Poista
  3. Tykkään värimaailmasta jonka loihdit. Valojen virkatut hatut näyttävät kuuraisilta kävyiltä :) Yhdellä arvalla mukana (olen lukijana nimimerkillä KM).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Ja totta, nyt kun sanoit, ihan kuuraisille kävyillehän nuo valot näyttävät! :)
      Onnea sinullekin arvontaan!!

      Poista
  4. Kahdella mukana, joskin FB:ssä ei vielä kuusikuvaa ollut, mutta äänestin banneria, jossa blogisi nimi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieman viiveellä, pahoittelut, mutta nyt kuusen kuvakin FB:ssä! :) Ja ei hätää, jos ehdit käydä äänestämässä sitä bannerikuvaa; sillekin annetut äänet ovat tallessa, ja otetaan mukaan sekä lukijapalkinnon, että äänestyksen pääpalkinnon arvonnassa!

      SUURKIITOS ÄÄNISTÄNNE! <3

      Poista
  5. Kyllä on ihana kuusi ja tunnelmallinen, jouluinen somistus!<3 Iiks! Ihan vieläkin jännittää, vaikka ajattelin, että ois jo helpottanut...No, kahden viikon päästä ehkä mäkin lakkaan jännittämästä.;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Taina! <3 Jännityksellä jo odottelen sinun viikkoasi, mitä kaikkea ihanaa oletkaan keksinyt?! ...Pssst, ei se jännitys taida lakata ihan kokonaan, vaikka osa jännityksestä muuttuukin matkalla puhtaaksi innostukseksi! ;)

      Poista
  6. Kaunista! kahdella mukana.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Yhdellä arvalla mukana arvonnassa :) T:Annika annikajokinen95@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Oi miten kaunista! Ihana värimaailma ja kuusi on hienosti tehty moderniksi vaikka vaikutteet tulevat perinteistä. Yhdistelmä joka on kovasti makuuni. Arvonnassa mukana yhdellä. Lähden vielä kurkkimaan miten äänestäminen onnistuu Facen puolella. Peukut pystyssä teille kaikille ihanille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Anu! <3 Tavoitteena olikin perinteitä kunnioittava, mutta selkeä ja raikas kokonaisuus - kiva kuulla, että somistuksella onnistuin välittämään tunnelman! :) Jännityksellä tulevien viikkojen somistuksia odotellen... <3

      Poista
  9. Vastaukset
    1. Kiitos!!! :) Ja ensi viikolla takuulla jotain upeaa tiedossa - en malta odottaa, mitä olette keksineet!

      Poista
  10. Yhdellä arvalla mukana; ihanan rauhalliset ja harmoniset värit, tykkään!

    VastaaPoista
  11. Ihanaa joulutunnelmaa! Mukana yhdellä arvalla. :)
    minkamaaria@suomi24.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvista metsämaisemaa ja piilopirtin tunnelmaa - kiva, että tykkäsit!! :)

      Poista
  12. Yhdellä arvalla mukaan. Kuuset luovat rauhallisen joulutunnelman. Kauniita. Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä - ilman kuusta en osaisi kuvitellakaan jouluisen tunnelman saamista kotiin!! Tänä vuonna meille ei tule oikeaa kuusta kotiin, vaan valkoinen tekokuusi varaston puolelta, mutta ensi jouluksi uuteen kotiin ja ehdottomasti aidon kuusen tuoksua tupaan! :)

      Poista
  13. Kauniit kuvat! Mukana olen kahdella arvalla.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...