sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Isänpäivän toivotus orkideoin [#Kukkailottelua]

Melkein viikon hiljaiselon jälkeen täällä taas!

Vaikka blogissa on hetken ollut hiljaisempaa, täällä taustalla on tohistu oikein urakalla; kaksi kampanjaa samanaikaisesti työnalla, ja toinen niistä starttaa huomenna - jännittävää! :)

#Kukkailottelua -haasteeseenkaan en ole lokakuun jälkeen ehtinyt osallistumaan, mutta satuin eilen piipahtamaan asioilla Mäntsälän Kukassa, ja onnekseni mukana oli kamera; myymälästä löytyi nimittäin orkidea, joka pisti heti silmään!


Kukka kuin karamelli!


...Myös pienimmän pojan makuun! ;) Tätä tuoksuteltiin oikein ajan kanssa, ja melkein maisteltiinkin.... Kuin pehmoinen vaahtokarkki!


Myymälään oli juuri saapunut myös upea violetti orkidea, joka sopisi vaikka isänpäivälahjaksi - arvokkaan ja ylvään näköinen ilmestys.


Täällä isänpäivä aloiteltiin herättelemällä isi suukkosin ja halauksin, sekä nauttimalla pitkä ja rauhallinen aamupala kynttilöiden valossa, normaalista arjesta poikkeavin herkuin. Voi, kun vuoden jokainen aamu voisi alkaa näin...

Mies pakkasi pienimmän pojan pulkkaan, ja perheen miesten aamupäivä jatkui yhteisellä happihyppelyllä pappalaan toivottamaan hyvää isänpäivää.

Onni on pappala naapurissa! <3

Oma isäni - minun maailmani paras isi - on aloittanut isänpäivän siellä Pohjois-Savossa hankien keskellä. Vietimme isäni syntymäpäivää ja isän- & ukinpäivää hieman etukäteen jo viime viikonloppuna yhdessä koko perheen voimin, joten tänään tartun vielä puhelimeen ja toivottelen onnittelut, sekä isot kiitokset mahtavasta työstä isänä ja ukkina täältä etelästä.

Onni on ukkila Savossa! <3



Ihanaa isänpäivää kaikille isille! 


Osallistun tällä valokuvapostauksella Mansikkatilan mailla -blogin jokaviikkoiseen Kukkailotteluun! :)


4 kommenttia:

 1. Onpas erikoisen värinen orkidea! Tosiaan jotenkin karamellimainen, leikkisä väritys.:)
  Täälläkin on syöty ihana aamupala ja pihvit on jo lämpimässä odottamassa paistamista. Jos tästä kohta lenkille hilppaisisi, ennen seuraavaa herkuttelua.;)
  Kiva nähdä kohta, mitä oot puuhaillu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin, että tällainen orkidea voisi sopia vaikka lastenhuoneeseenkin - tosin meidän herkkusuu varmaan ehtisi maistamaan, jos äidiltä valvonta pettäisi... :D

   Niin jännittävää - huomenna starttaa ensimmäinen kampanja, kuten tiedätkin *iskee silmää*, mutta minä joudun vielä viikon malttamaan, ennenkuin pääsen oman luovuuteni täysillä vapauttamaan...! :) Hih, niin mielenkiintoinen loppuvuosi tiedossa, että tasajalkaa täällä monen kerrat hypähdellyt! ;)

   Poista
 2. Upeat orkideat! Mukavaa isänpäivää!

  VastaaPoista
 3. Huomasin noita samoja vaaleansini-vaaleanpunaisia orkideoja Turun/Raision Plantagenissa pari päivää sitten, ja melkein teki mieli heti hankkia omaksi. Itselleni tuli niistä mieleen lähinnä leludinosaurukset! :D Mutta arvelin, etteivät ne ole tuon värisiksi jalostettuja, vaan jotenkin värjättyjä, missä tapauksessa ne eivät kyllä tee enää uudestaan noin hienoja kukkia, vaan jotain ihan tavallisia. (En kuitenkaan tiedä, arvailen vain.)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...