maanantai 28. marraskuuta 2016

Joulujuttuja ja lukijakilpailun voittaja! [Järvenpään Kukkatalo]


*Yhteistyössä Järvenpään Kukkatalo


Oih, ja voih, niin nopeasti se sitten lopulta meni - Villa Kotirannan kampanjaviikko Järvenpään Kukkatalossa! Hieman kuin joulu joka vuosi; kauheasti sitä odottaa, hirmuisesti sitä varten valmistelee ja sitten yhtäkkiä huomaakin, että ohi jo on.

Siksipä tykkään aloittaa joulunvieton jo aikaisin marraskuussa - ehtii nauttimaan sesongin tuoksuista, mauista ja joulumusiikista riittämiin, ja on loppiaisen jälkeen jo aivan valmis kippaamaan kuusen takaovesta pihamaalle! :)


 Kuvien teema: 'Misty Lake'


Vaikka oma viikkoni nyt päättyi, jatkuu kampanja vielä kolme viikkoa; tänään oman viikkonsa starttasi Hernepensaskujanne -blogi - käythän kurkistamassa valokuvat upeasta somistuksesta täältä; KLIK! Ja tietenkin parhaan elämyksen saat poikkeamalla Järvenpään Kukkatalon myymälässä ihastelemassa somistusta.

Äänestys kauneimmasta joulukuusesta jatkuu läpi kampanjan, ja voit jättää äänesi mille tahaansa kampanjaan osallistuvan viiden blogin somistukselle Järvenpään Kukkatalon myymälässä tai Kukkatalon Facebook -sivuilla. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 2kpl 50€ lahjakortteja, ja myymälässä vieraillessa voit tipauttaa äänestyslipun rasiaan vaikka jokaisella käyntikerralla! ;)


Kuvien teema: 'Pure & Warm'


Ja kilpailuista puheenollen; eilen isompi poikani pääsi suorittamaan onnettaren virkaa, kun lukijakilpailun voittajaa arvottiin! Ja - ta-ta-da-da-daaaa - lukijakilpailun voitti Jani / Kaikki Paketissa!! :) Onnea voittajalle!
*Pssst, laitan sinulle, Jani, s-postia pikemmiten!*

Jos arpaonni ei suosinut tällä kertaa, kipaisethan äänestämään vielä kuusisomistusta ja olet mukana 50€ lahjakorttien arvonnassa.******************


Muistathan osallistua kilpailuun äänestämällä suosikkiasi somistetuista kuusista, joko Järvenpään Kukkatalon myymälässä, tai Kukkatalon Facebook -sivuilla. Osallistuneiden kesken arvotaan 2kpl 50€ lahjakortteja.

Muistathan myös, että viikoittain vaihtuvista kampanjatuotteista saa myymälässä -20% alennusta!2 kommenttia:

  1. Onnea Janille! Kiva viikko oli taatusti. Tuollainen aina piristää mukavasti. Järvenpään kukkatalo on hieno paikka. Järvenpäässä ja Sipoossa asuessani olin kanta-asiakas. Kuinkas muuten? ;0)

    VastaaPoista
  2. Mä kans aloitan joulukoristelun aikaisin, kun varsinainen joulunaika on niin äkkiä ohi. Nytkin on kolme vapaa päivää, ja siinä se on.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...