tiistai 1. marraskuuta 2016

Ruuhkavuosien juoksuista, hei!

Enpä ole hetkeen ehtinytkään istahtaa blogin ääreen - melkoista haipakkaa ovat olleet nuo viimeisimmät päivät!

...Mutta en valita, sillä niin paljon mielenkiintoisia juttuja on parhaillaan meneillään - ja osasta pääsenkin jo ensi viikolla kertomaan tarkemmin! ;)

Näin marraskuun ensimmäisenä päivänä voikin todeta, että loppuvuosi on täynnä erilaisia projekteja, ja mahtuu siihen kaksi joulukampanjaakin. Merkitsinkin kalenteriini jo päivämäärän 22.12., jolloin hiljennyn viimein itsekin joulun viettoon, ja lomailen blogin osalta parisen viikkoa. Todettakoot, että olen kyllä akkujen latauksen ansainnut! ;)

Lauantain vietin, kuten aiemmin jo kerroinkin, mahtavan päivän Järvenpään Kukkatalossa upeiden bloggaajien seurassa inspiroituen. Pääsimme tutustumaan, paitsi toisiimme, myös Kukkatalon toimintaan ja tiloihin, ja päivän kruunasi floristimestari Saija Sitolahden meille pitämä sidontakurssi. Tuosta tapaamisesta ja kranssin sidonnasta sain kyllä valtavasti energiaa ja intoa tähäkin viikkoon! :)

Kuvia tuosta päivästä löytyy lauantain postauksesta.

Ja valokuva meidän perheen perinteisestä lauantai-illan telkkuherkutteluhetkestä löytyy muuten Villa Kotirannan Instasta - jos et vielä seuraa meitä, niin tervetuloa myös sieltä kuikkimaan kuulumisia! Yleensä valokuvien merkeissä ehtii parhaiten tuonne Instaan päivien tapahtumia päivittämään... ;)

Sunnuntaina puolestaan suuntasin kahdella lapsella lastatun auton kohti Lahtea, ja kävin valokuvaamassa ihanaa kotia sekä herkkää kukka-asetelmaa erääseen projektiin, josta lisää myös hieman myöhemmin. Vielä paljon valokuvattavaa ennen sitä...

*Tässä kohti on myös kiva päästä lausumaan kiitoksen sanat niille ihanille henkilöille, jotka ovat luvanneet avata kotinsa minulle ja kameralleni - vielä melko lyhyelläkin varoitusajalla!*

Ehtipä mies sunnuntai-iltana vielä taikoa lettutaikinankin, ja illan pimetessä keittiön pöydän ympärille kokoontui perhettä hieman isommallakin lukumäärällä herkuttelemaan ja höpöttelemään. <3 Täydellinen lopetus viikonlopulle!


Maanantai puolestaan katosikin jonnekin ihan vain näissä arjen touhuissa; töissä, ruokaostoksilla, lapsen jalkapalloharrastuksen kuljetuksissa...

Jos jotain onnistumisen hetkiä pitäisi maanantaista sanoa, niin ehkä postilaatikkoon tipahtaneet valokuvat! Olemme perinteisesti käyneet helmi-maaliskuussa poikien syntymäpäivän tienoilla ottamassa koko perheen valokuvat, sekä pojista kuvia - ja perinteisesti olemme onnistuneet tilaamaan valokuvat palttiarallaa joululahjaksi isovanhemmille ja kummeille...! Ihan naurettavaa, miten hankalaa kuvien tilaaminen on olevinaan, ja kuinka sitä siirtää ja siirtää siihen pisteeseen, ettei meinaa enää edes kehdata tilata, kun aika seuraavaan vuosikuvakseen alkaa olla jo melkein käsillä... :D

Sama hässäkkä tänäkin vuonna, ja vihdoin näin marraskuun kynnyksellä voimme jakaa kohta kaksi vuotiaan poikamme 1v kuvat ja pian 9 vuotta täyttävän pojan 8-vuotis kuvat... No mutta, kivasti isänpäivälahjaksi ukille ja papalle! ;)

Alla muuten otos tuolta helmikuiselta valokuvauspäivältä, kun koko poppoosta koetettiin saada edes sinne päin edustava valokuva... :D Olin jo unohtanut tämän kuvan, ja jälleen kerran pisti hymyilyttämään, että #eimennytkuinströmssöös... Tästä valokuvasta ei teetetty suurennoksia suvulle jaettavaksi, mutta itselle otin talteen muistoksi - melkoista härväystä aina välillä tällä meidän kokoonpanolla! Tätä kuvaa voi sitten esitellä vaikka pienemmän pojan tuleville seurustelukumppaneille... ;)

Mutta ihanat kuvat valokuvaaja Niina Hörkkö tästäkin rymyryhmästä sai otettua - sellaisiakin, missä kaikki hymyilevät yhtä aikaa! :)Ja sitten tiistai - ei lepoa ja laiskottelua tämäkään päivä, vaan suuria suunnitelmia, ja näyttääpä sille, että kenties myös suunnitelmien toteutumisia; kävimme tänään koko perheen voimin tutustumassa unelmiemme keittiöön - siis siihen ihanaan ja täydelliseen, jonka perusteella olemme pyytäneet tarjouksen myös kilpailevalta yritykseltä!

Palaan tähän aiheeseen huomenna oikein havainnekuvien kera - nyt jätän teidät jännitykseen, ja kipuan peiton alle odottelemaan unta keittiömme kuva kirkkaana mielessä. ;)

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...