perjantai 22. tammikuuta 2016

Uudet tabletit keittiön piristeeksi

Kävin reilu viikko sitten Mäntsälän Tokmannissa etsimässä sopivia koreja eteisen vaatekaapin hattuhyllylle, mutta kuten minulle usein käy, poistuin kaupasta mukanani kassillinen kaikkea muuta kiva - ja todella hyödyllistä...! ;)

Olin kaivannut keittiön Bonanza-henkiselle ruokapöydälle uusia  tabletteja suojaamaan kaunista vanhaa puupintaa turhilta naarmuilta, joten mies saikin odotella ostoskärryjen kanssa käytävällä tovin, kun huomasin yllättävän ison valikoiman Kotikulta -sarjan tabletteja.

Ja kun en päättää osannut - ja tabletit olivat todella edullisia - päädyin sitten ottamaan kahdet suosikkimallini; toiset huopaiset ja toiset muovisemmat, letitetyistä nauhoista pyöreiksi ommellut. Huopaisten hinnaksi jäi alennuksen (-50%) jälkeen 1,50€/kpl ja noiden muovisien 2,99€/kpl.

Eilen, miehen lähdettyä harrastuksiin ja poikien mentyä unille, vietin tuokion laatuaikaa kattamalla noita tabletteja käyttäen pöydän ja ottamalla muutamia valokuvia.

Nämä muovisemmat tabletit ovat ehdottomasti nyt muodostuneet suosikikseni, sillä sopivat paremmin ihan arkiseen käyttöön - nuo huopaiset ovat ehkä enemmän jouluiset.
Alimmat valkoiset lautaset kirpputorilöytöjä vuosien taka, siniset lautaset KoKo -sarjaa ja valkoiset kulhot Heinrol -astiastoa. Pienet pitsiliinat kirpputoriaarteita myöskin.
Käytin samoja astioita myös näiden huopatablettien alla - tunnelma muuttui paljon talvisemmaksi, kuin tunturimökillä olisi asettumassa kuuman keittokulhollisen ääreen.
Etsin kaapista myös Iittalan Taikametsä -kupit ja kannun, sekä kirpputorilasit, jotka ovat pieni nostalgiatrippi lapsuuteeni.
Hiihtoretken jälkeen kupillinen kaakaota?
Palkkioksi aherruksesta piparit katosivat parempiin suihin... ;)


*Leppoisaa viikonloppua kaikille!*

2 kommenttia:

 1. Onpa kauniit kattaukset ja tabletit myös!:) Kivan talvinen fiilis, ja Kokon sininen valkoisten kanssa herätti nyt erityistä ihastusta.<3
  Kävin viime viikolla hypistelemässä Pentikin uutta astiasarjaa, nimeltään Kallio. Voi että, miten ihana käsinmuotoillun muoto niissä on ja herkät värit...

  VastaaPoista
 2. Kiitos Taina! :) Tuo KoKo on kyllä sellainen sopivan ajaton sinisenä - ja muuten hauskan räväkkä keltavihreänä! Ihanaa yhdistellä sekä uusia astioita (KoKo, Heinrol), että vanhoja löytöjä kirpputoreilta. Tulee kattaukseen mukavaa jännitettä ja yllätyksellisyyttä.
  ...Vielä kun pääsisi useammin ihan oikeasti kattamaankin ateriointia varten, eikä vain valokuvattavaksi - pitänee alkaa kokkaamaan ystäville enemmän tai kattaa ajatuksen kanssa useammin arkeenkin. ;)

  Kiitos Kallio -vinkistä, täytyykin tutustua! Meillä on tuo Pentikin tehtaanmyymälä tuossa Mäntsälän pohjoisliittymän yhteydessä, tulee ajoittain piipahdettua tekemässä löytöjä... ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...