perjantai 1. tammikuuta 2016

Joulukuun kollaasihaaste

Meidän joulumme oli tällä kertaa suurta laiskottelun juhlaa - joten tällä kertaa onnistuin mahduttamaan joulukuun tohinat YHTEEN kollaasiin! :) ...Käsittämätöntä...!
Joulun juhlistaminen aloitettiin hyvissä ajoin heti kuukauden vaihduttua marraskuulta joulukuun puolelle, ja ehkä kaikkein jouluisin tohina - aattopäivän ohella - vietettiin koko viikonlopun mittaisessa, perinteeksi jo muodostuneessa, pikkujoulujuhlinnassa lasten ja poikien kummitädin kanssa.

Tuon viikonlopun aikana koristeltiin kuusi, leivottiin ja kasattiin joka vuotiset piparkakkutalot sekä availtiin joulun ensimmäiset paketitkin! :)

Askartelutkin liittyivät joulukuussa pääasiallisesti ajankohtaiseen sesonkiin, eli kakkukupu joulupöytään, joulukorteille teline vanhasta ikkunanpokasta, adventtikynttilä Ikean tuoksukynttilästä - ja tietenkin joulukortit!

Lisäksi ehdin tuunaamaan myös säilytyspurkkeja vanhoista lasipurkeista, maalaamaan kynttilänjalkoja ja askartelemaan pikaisesti koristetähden vanhoista puisista mitoista  (jäivät muuten uupumaan kollaasista, ups).

Tänä vuonna nautittiin myös jouluisista kukkasista. Meidän kotiimme loi jouluista tunnelmaa niin hyasintit kuin tulppaanitkin - molemmat talvisen valkoisina.

Uusi vuosi tuo uudet kujeet, joten näin 1.1. kotoilemme täällä nykyisessä kodissa keskellä muuttolaatikoita; maanantaina alkaa parin kuukauden mittainen muuttoprojekti uuteen kotiin - (toivottavasti) viimeinen välipysäkki ennen Villa Kotirannan valmistumista ja KOTIIN muuttoa! :)

Viime vuoden olemme raksalla purkaneet, poistaneet, hävittäneet ja repineet irti vanhaa - tämä uusi vuosi tuo viimein tullessaan uuden rakentamista!

*Niin innoissaan!*

Olen nyt jokusen kuukauden osallistunut näihin Pieni Lintu -blogin kuukausittaiseen kollaasihaasteiseen, ja jos aiempien kuukausien koosteet ovat jääneet näkemättä, pääset niihin helposti alla olevista linkeistä:


*Tällä postauksella osallistun Pieni Lintu -blogin kuukausikollaasihaasteen.

9 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia joulukuusta ja miten hieno piparkakkutalo :)

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina! Poika teki kumminsa kanssa vielä kauniimman piparkakkutalon - molempia taloja voi kurkistaa vaikka tästä linkistä: (http://villakotiranta.blogspot.fi/2015/12/perinteeksi-muodostunut-viikonlopun.html) tai Villa Kotirannan Pinterest -sivulta (https://www.pinterest.com/villakotiranta/).

   Ihanaa Uutta Vuotta!

   Poista
 2. Sä olet ollut niin ahkera, kuten aina! Kyllä siinä sitten voi ottaakin rennosti.:)
  Kommentoin tähän samaan tuon edellisen postauksen. Oli ihana lukea ja katsella.<3 Olet samanikäinen kuin pikkusiskoni.:) Erilaisia juttuja kasasilapsilla kuin seitkytluvun, mutta se ei haittaa, vaan on mahtavaa löytää hyviä tyyppejä täältä blogimaailmasta, eikä iällä todellakaan ole aina väliä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tuntuu, että tekemistä sekä ideoita olisi enemmän kuin aika antaa periksi - siksi tämä blogin kommentteihinkin vastaaminen, JA seuraamieni blogien teksteihin kommentointi, on ihan auttamattomasti jäänyt häpeälliselle tasolle...! :-O

   Olen aivan hullaantunut tv-sarjaan Goldbergit, jossa eletään ihanan värikästä 80-lukua; lähes jokaisesta jaksosta olen löytänyt omaan lapsuuteen liittyviä juttuja! :) Jumppatrikoista isoihin boomboxeihin. Nostalginen New Kids On The Block -jakso sai ajoittain aikaan jo holtittomia naurunpyrskähdyksiäkin. :D

   Ikä on onneksi vain numero - se numero, minkä ikäiseksi itseni tunnen, vaihtelee päivittäin ja skaala menee 23 vuodesta 63 vuoteen...! ;) Juuri pari päivää sitten puhuttiinkin miehen kanssa, miten pää ei pysy mukana tässä kropan ikääntymisessä, kun oma olo on kuin parikymppisellä! :)

   Mutta olen kyllä iloisesti yllättynyt blogaamisen aloitettuani, kuinka ihan uusi sosiaalinen maailma on auennut blogin mukana! Aikaisemmin pidin blogaamista kauhean epäsosiaalisena puuhana, mutta tätä kautta on kyllä löytänyt ihania, samanoloisia, hyviä tyyppejä! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kiitos! Ollut kyllä tohinan täytteinen kuukausi, vaikkakin onneksi leppoisalla otteella! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...