keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Korttirumbaa - synttärikutsujen muodossa tällä kertaa...!

Viikon päästä juhlimme pienimmän pojan 1v syntymäpäiviä. Jännää! :)

Ensimmäisessä syntymäpäivässä on jotain aivan omaa taikaa – niin kuin toki jokaisessa pienessäkin tapahtumassa ja sattumassa, joka tulee ensimmäistä kertaa vastaan pienen ihmisen elämässä; ensimmäinen hammas, ensimmäinen kiinteä ruoka, ensimmäinen matka, ensimmäinen kokonaan nukuttu yö, ensimmäinen syntymäpäiväjuhla.

Isomman pojan syntymäpäiviä on ollut hauska järjestää, sillä poika on kova keksimään teemoja; meillä on vietetty mm. sirkus-, eläintarha-, Aku Ankka- ja Angry Birds –juhlia. Tänä vuonna on ensimmäistä kertaa teematon juhlistus – tosin kakun ulkonäköön tuli tarkat ohjeistukset! :)

Kysyin isommalta pojalta, keksisimmekö teemaa pikkuveikan juhliin, mutta kuulemma 1v juhlassa ei pojan mukaan kuulu olla teema – ne ovat turhia koreilematta, mutta silti juhlavasti ihan vain ’1v syntymäpäivät’.
Isoveikan juhliin olen askarrellut monenmoisia kutsukortteja, sirkuksen pääsylipuista lähtien, mutta nyt pienemmän pojan juhlien lähestyessä tein pikaisen ratkaisun; Löysin Kärkkäiseltä kauniit, kaksipuoleiset kartongit, jotka leikkasin sopivaan muotoon, ja sisälle liimasin tulostetun kutsun. Kutsuihin sopivat vaalean vedensiniset kirjekuoret löytyivät myös Kärkkäiseltä.
(Alla olevassa kuvassa kirjekuorien värisävy näkyy oikeanlaisena...)
Kylän Postista löytyi kutsuihin sopivat värikkään eläinpostimerkitkin! :)
Nyt viimein kutsut postissa, vaikka taas viime tippaan jäin, kuten joulukorttienkin kanssa, mutta toivottavasti pelastin tilanteen laittamalla osalle vieraista jo aiemmin päivämäärän tekstiviestillä. Kaikilla täyttyvät kalenterit niin nopeasti – varsinkin viikonloput ovat usein parikin kuukautta eteenpäin täyteen buukattu!
Sitten vain tarjoiluja enää miettimään… ;) Mies lupasi askarrella elämänsä ensimmäisen voileipäkakun, minä taasen koetan keksiä muutakin naposteltavaa kuin vain perinteisen täytekakun ja kaupan pikkuleivät… :D Eli helpot ja nopeat, suolaiset ja makeat, herkut hakusessa – ohjeita kaipailee ajanpuutteesta kärsivä äiti!

P.s. Pahoittelut kännykkäkameralla roiskituista otoksista - järkkärin akku unohtunut lataamatta, ja Postissa helpompi nolostelematta räpsiä kuvat puhelimella... ;)

2 kommenttia:

  1. Ihania valmisteluja olet tehnyt synttäreiden järjestämiseksi. Olen varma, että juhlat ovat onnistuneet ja tulee hyvä mieli, kun on itse tehnyt mm ihanat kutsukortit. Ihania synttäreitä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anneli, ja kiitos kauniista sanoista! <3 Vielä olisi paljon puuhaa, mutta tärkeintä on, että saamme rakkaat ystävät ja sukulaiset juhlistamaan - ihmiset tekevät juhlan!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...