maanantai 18. tammikuuta 2016

Olohuoneen kirjakulmaus

Viikonloppu vierähti jo perinteeksi muodotuneena banaanilaatikoita pakaten ja muuttokuormaa kuskaten... Mutta vihdoinkin voi alkaa huokaisemaan helpotuksesta; vanhassa kodissa on enää lamput paikoillaan ja jääkaappi sekä pakastin läpikäytävänä! :)

Sain siis tyhjennettyä viimein myös vanhan kodin vaate-/pukeutumishuoneen, josta yksi Ikean hyllykkö siirtyi uuden kotimme olohuoneeseen kirjahyllyksi.

Vihdoin olohuoneesta yksi nurkkaus valmis - tauluja myöten! :)
Olohuoneessa on wc- ja kodinhoitotilan vastaisella seinällä käytön kannalta hieman haasteellinen kulmaus, joka tosin valjastettiin hyötykäyttöön kirjahyllyille. Myöskin perheen valokuvat pääsivät viimein arvoiselleen paikalle - pois makuuhuoneen lattioilta seiniin nojailemasta.
Kahdestakymmenestäneljästä hyllykkölokerosta on enää 2 tyhjillään - alarivin sisustuslehtiä hieman muuton yhteydessä karsimalla, sekä muotilehtien varastoon säilömisellä sain karsittua lisätilaa tuleville kirjahankinnoille! :)

Kirjahyllyjen päälle nostin orkideat saamaan olohuoneen suurista ikkunoista kaipaamaansa luonnonvaloa, sekä mieheni kauniin lasikulhon, johon olemme säilöneet Villa Kotirannan kätköistä löytyneet aarteet; vanhat pahvirasiat ja avainniput. Suurin rasia, Gaslicht -paketti, on lahja ystävältä.

Myöskin kirpputorilta löytynyt mustalle laatalle tehty maalaus istuu Iittalan kastehelmi -tuikkujen viereen kauniisti. Mustassa laatassa ja puuvärisissä kehyksissä toistuu itseasiassa tämän 1980 -luvun alkupuolen talon ikkunoiden karmien värit, kuvia ikkunoista löydät täältä.
Keittiön puoleiselle seinustalle nousi kirjahyllyn päälle myöskin orkidea, sekä tekemäni piirros ja Finnmarin myymälästä löytynyt taulu. Saaressa -kirjan valokuvat ovat ihanan inspiroivat ja kesäiset, ja kirjaa tuleekin usein selattua.

Lasiset kynttilänjalat kirpputorilöytöjä.
Vielä viimeiset muuttolaatikot purettava, ja voin viimein valokuvata koko uuden olohuoneen - en vain yksittäisiä nurkkauksia siitä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...