keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Kaivamisia ja kaivauksien uudelleen täyttämisiä

Raksalla on taas kaivuutyöt jatkuneet ja jatkunevat myös huomennakin. Kävinkin tänään, pienimmän pojan mentyä nukuttautumaan mieheni avustuksella, valokuvaamassa talon ympärystöä ennenkuin huomenna tilanne on raksalla taas uusi - saan näillä näkymin huomenna käydä ottamassa taas uusia kuvia! :)
Patolevyjä oli asennettu lisää ja vielä viikonloppuna auki olleita kaivauksia oli täytetty.
Kävin myös ottamassa valokuvat talon toisesta päädystä - ennenkuin kaivaukset tälle puolelle rakennusta ehtivät - sillä tästä kuvakulmasta ei vielä oltukaan ns. lähtötilannetta tallennettu kameralle.
Täältä talon päädystä olisi tarkoitus muurata tuo vasemmanpuoleinen ovi (yllä oleva kuva) umpeen: Tilassa on nyt peseytymistilat ja sauna - tai mitä niistä on jäljellä, sillä noiden tilojen remontti oli jo aloitettu erään aikaisemman asukkaan toimesta, eli tilat on aika pitkälti jo purettu valmiiksi.

Noiden kahden ikkunan taakse rakentuu toisen pojan huone ja näillä näkymin parvi nukkumapaikaksi. Saisi isompi poika oman rauhallisen sopen uppoutua Aku Ankkojen maailmaan. ;)

Ja ikkunan oikealta puolelta tulee tila jakautumaan kahtia ja sinne oikeaan reunaan olisi tulossa wc ja pieni suihkunurkkaus. Haaveilen sinnekin korkeaa tilaa ja kaltevaa sisäkattoa, mutta katsotaan kuinka onnistuu.
Yllä myös kolme kuvaa talon tienpuoleiselta sivulta - täältä kaivaukset myös jo täytetty.

Tien puolelta poistuu kaikki ikkunat ja ovet ulkoverhouksen vaihtamisen myötä, eli kaikki ikkunat tupakeittiöön tulee pihan puoleiselle seinustalle. Rakennus on sen verran tietä alempana, että tieltä tulisi muuten suora näkymä sisälle. Lisäksi ikkunattomalla seinällä saadaan toivottavasti pidettyä se vähäinenkin liikenteen ääni poissa oleskelutiloista.

Että näin - kyllä siellä taas asiat menee eteenpäin, vaikkei itse olla hetkeen ehditty paikan päällä puuhastelemaan. Kovasti jo odotamme, että kaivuutyöt valmistuvat, niin pääsisimme ne kammottavat valkoiset levyt poistamaan seinistä ja tietenkin kovasti jo tahtoisimme myös sisätilojen purkamisen kimppuun...  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...