keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Jokavuotisella automatkalla Itä-Suomessa - ja takaisin!

Vihdoin ja viimein kotona taas! :)

Pakkasin viime viikon perjantaina molemmat poikani sekä poikien kummitädin autoon ja suuntasimme keulan kohti itärajaa. Joka kesä vietämme vajaan viikon tien päällä tällä kokoonpanolla - tällä kertaa mukana tosin myös uusin perheenjäsen, pienin poikani 4kk - ja käymme lomailemassa muutaman päivän minun vanhemmillani Pohjois-Savossa, sekä poikien kummitädin vanhemmilla ('kummimummilassa') Etelä-Karjalassa.

Ja vaikka reissu oli huikea ja maha on kipeä monen päivän nauramisesta sekä itäsuomalaisesta ruoka- ja kahvittelukulttuurista (kahvit, ruokaa, jälkiruokakahvit, kahvit, välipalaa, kahvit, ruokaa, jälkiruokakahvit, kahvit, kahvit, välipalaa, kahvit, saunakahvit, iltapalaa, iltakahvit...), niin oli ihanaa taas painaa pää omaan tyynyyn kotiin palattuamme ja asettua pikkuhiljaa takaisin oman kodin arkeen ja rutiineihin.

Mukana matkassa oli tietenkin kamera ja ehdin muutaman pienen tuokion napata muutamia idea- ja fiiliskuvia talteen matkan varrelta. Tässä päivityksessä esiintyykin ihana, kaunis, pikkuinen, hieman elämää nähnyt - mutta siksi erityisen ihastuttava minun silmääni - saunamökki aivan itärajalta!
Ensivilkaisulta ehkä hieman rujo ja yksinäinen...
...mutta muutama askel taaksepäin ja WAU - suloinen pikku saunamökki omenapuun ja koivujen katveessa! Melkein jo tuoksui Hieno Suomalainen Mökki shampoo nenässä!
Pihasaunan kuuluu mielestäni olla hieman ketomaisessa ympäristössä, luonnonkukkien ympäröimänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...