sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Anoppilan mailla ihastelemassa

Anoppini ei ole ainoastaan loistavaa kahvittelu- ja juttuseuraa, vaan myös täyden ihailun ansaitseva puutarhuri! :) Ei, en kalastele nyt lisäpisteitä mieheni äidiltä (joita toivottavasti en edes tarvitsekaan), vaan kehun ihan suoraan sydämestäni. Aina ajaessamme anoppilan ohi katse kääntyy heidän pihalleen - kaunis rintamamiestalo piharakennuksineen seisoo ylväästi aurinkoisella tontilla omenapuiden ja kukkaistutusten ympäröimänä.

Ja tarkempi tutustuminen pihaan paljastaa, että tieltä päin ei paljastu ihastelijalle kuin murto-osa pihan lukuisista kauniista yksityiskohdista! Anopillani on silmää sommitelmille ja jatkuvasti uusia ideoita niin sisällä kuin ulkonakin.

Kävimme raksapäivän päätteeksi noutamassa poikia mummulasta hoidosta ja kun kamera sattui olemaan mukana, pyysin lupaa katsella anoppilan pihaa kameran linssin läpi. Tällaisia ihanuuksia tarttui 'filmille':
 Nämä kasvien alla piilosilla lymyävät kivikissat saivat hymyn kasvoille - aivan jotain muuta menin valokuvaamaan, mutta löysinkin kisut! :)

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...