keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Terassipöytä vanhasta lasipullon metallikehikosta ja kaapelikelasta!

Etupihan terassi kaipasi puutarhakeinun rinnalle pöytää, joten viimein löytyi käyttöä vanhalle, kauniisti ruostuneelle lasipullon metallikehikolle, jota olen säilyttänyt - ja jonka heittämisestä metallinkeräykseen mieheni on varmasti haaveillut jo kauan... ;)

Lisäksi meille oli jäänyt autotalliin yksi kaapelikela odottamaan käyttöä - teimme kahdesta muusta kelasta jo pöydät olohuoneeseen ja keittiöön, joista löytyykin kuvia täältä; KLIK!

Mieheni oli hieman skeptinen ideastani, kun esittelin sitä tässä eräänä iltana, mutta lopputulos taisi olla hänellekin mieluinen! ;) Me kun molemmat onneksi pidämme vanhoista, elämää nähneistä esineistä.

Viime kesänä hankimme sekä etu- että takapihan terasseille päivänvarjot, joita varten valoimme niille telineet; raskaaseen ruukkuun betonia ja keskelle pystyyn pätkä putkea, joka halkaisijaltaan juuri sopivan levyinen tuon varjon varrelle. Lopuksi, betonin jo kuivettua, kasasimme kiviä koristeeksi peittämään betonin.

Tuo viime kesäinen päivänvarjo telineineen istuikin pöytään lähes millin tarkasti - metallikehikon pohjan palat olivat jo ruostunut rikki ja poikki, joten asetin ruukun suoraan maahan ja pujotin kehikon sen päälle.
Nyt vain odotellaan kauniita aurinkoisia päiviä, jolloin päästään avaamaan päivänvarjo keinun suojaksi ja laskemaan kaffekupposet uudelle pöydälle! :) Lupaan ottaa sellaisesta hetkestä kuvan teille näytille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...