lauantai 11. huhtikuuta 2015

Päiväkävelyjä ja purkutöitä...Päivittäiset kärrykävelyt ovat alkaneet suuntautua yhä useammin työmaan äärelle. Vauvan nukkuessa päiväuniaan me aikuiset olemme tehneet pieniä purkuhommia, kantaneet kaadettuja puita tontilta ja tyhjentäneet mm. puuliiterin kaksi varastotilaa (tavarat siirretty kahteen muuhun varastoon), jotta pääsisimme purkamaan liiteriä kevään aikana.


Myös talon pääty on saanut 'uutta ilmettä' purkutyön edetessä...


Kävin myös vähän kurkistamassa taloon sisällekin ja otin muutaman kuvan - edellisen omistajan tavarat siis edelleenkin talossa, joten yleiskuvia ei sisältä voi vielä ottaa. Siirsimme hieman tavaroita pois vanhan keittiön tiloista ja vanhojen kaapistorunkojen ja muun 'roinan' takaa löytyi vanha puuhella. Valitettavasti sellaisenaan hellalle ei meillä käyttöä ole, mutta puramme sen varoen ja laitamme talteen - jos joskus isomman projektin valmistuttua rakennamme pihalle pihakeittiön!


 Välillä yrittää pieni stressi iskeä päälle, kun tahtoisi kovasti tehdä hommia jo tämän uuden projektin äärellä, mutta samaan aikaan nykyinen piha vaatii haravoimista, myyränkolot nurmikolla korjaustöitä, koti siivoamista ja pyykit pesemistä! Mutta sitten henkäistään syvään ja muistetaan, että talon remppaus menee tässä sivussa vähän kuin harrastuksena - yhteisenä näpräyksenä - ei työnä! Joten remonttia tehdään arkena se mitä ehditään (jos aina edes ehditään) ja isompien urakoiden toteutukset pyritään ajoittamaan hetkiin, jolloin ne mahdollisimman vähän kuormittaisivat muuta elämäämme. Aikataulu valmistumiselle on siis melkoisen väljä - emme todellakaan yritä saavuttaa mitään perinteistä 'jouluksi uuteen kotiin' -painajaista! :)

Eilen tontilla oli hyörimässä kaivinkone, joka siirteli tontille kaadettujen puiden runkoja ja isompia roskia sivummalle ja alkaa vähitellen tasoittamaan pihaa, niin että saataisiin nyt alkuun auto oman pihan puolelle - talolle ei siis nyt ole pihatietä, vaan autot jätetty ilmeisesti tien viereen ja sisäänkäynti taloon nykyisin suoraan tieltä.

Nyt kun puut on kaadettu ja puun rangat, oksaroskat ja suurin osa muusta irtotavarasta pihalta siivottu, on tontti avartunut valtavasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...