torstai 9. huhtikuuta 2015

Ideoita lattia- ja seinäpintoihin

Pihan risukkoa raivatessa on välillä hyvä pysähtyä myös pohtimaan inspiroivia asioita, kuten sisustusta... ;)

LATTIAT:
Rakennuksessa on nyt lautalattiat, jotka olisi mahdollisuuksien mukaan tarkoitus säilyttää ja maalata vaaleiksi. Tiloihin, joista alkuperäinen lattia täytyy purkaa, tehdään vastaavanlainen lattia uusista laudoista. Väriltään lattiat tulevat vaalean harmaiksi, tosin poikien huoneisiin haluaisin maalata ruutukuvion vaaleanharmaalla ja valkoisella.

http://allyouneediswhite.indiedays.com/2013/02/04/satunnaisia-sisustuskuvia/

http://www.haukotus.net/talo

www.unelmientalojakoti.fi


SEINÄT:
Verstaassa on nyt vanhat lautaseinät, jotka joudutaan purkamaan, mutta pyrimme parhaamme mukaan palauttamaan entiselleen ja maalaamaan valkoisiksi. Olohuoneen päätyseinä, jonne pönttöuunin on tarkoitus tulla, maalataan tumman harmaalla tai mustalla.

Poikien huoneiden seinät näillä näkymin levytetään ja maalataan/osittain tapetoidaan. Isomman pojan nykyisen huoneen seiniä peittää vaihtuva taidenäyttely pojan omista piirustuksista ja julisteista, joten haaveena olisi magneettimaalilla maalattu seinä kummallekin pojalle.

Myös vähän erikoisempiakin pintoja on mietinnässä - varsinkin sellaisia, joissa voisi hyödyntää tilassa jo nyt olevia materiaaleja ja säilyttää vanhan verstaan henkeä.

Ja jos vielä Kiurujen Yö -tapetin saisin jollekin seinälle, niin oi onnea! :)

http://hajottamolla.blogspot.fi/

www.styleroom.fi

www.vastavalo.fi

https://www.pinterest.com/eijamiranda/ideoita-pihasaunaan/

http://www.kotivinkki.fi/sisustusideat/keltainen-keittio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...