sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Keväisiä sävyjä - MakroTex viikkohaaste 'Värikartta'

Huh, tällä viikolla on kyllä aika ollut kortilla valokuvaamiseen poikien kanssa talvilomaa viettäessä - aina välillä pikkuisen päiväunien aikaan olen ehtinyt joitakin kuvia räpsimään.

Niinpä olen tämän viikon MakroTex -haasteessakin viime hetkillä liikkeellä, sillä uusi Pieni Lintu -blogin MakroTex -viikkohaaste alkaakin jo huomenna! :)

Tällä viikolla aiheena oli siis 'Väripaletti'. Tervetuloa näin helmikuun lopulla kurkistamaan ensimmäistä valokuvahaastepäivitystäni tältä vuodelta! :D

Otin tätä haastetta varten pitkin viikkoa valokuvia, ja nyt niitä tätä päivitystä varten tutkiessa huomasin, että näin kevättä kohti jokaisessa väripaletissa on jokin vihreän sävy mukana!
Kotiimme saapui loppuviikosta narsisseja, joiden jo pelkät varret istuivat kauniisti harmaaseen olohuoneeseemme tuomaan pienen lupauksen saapuvasta keväästä.
Kissamme, Bono, oli päivänä eräänä löytänyt juuri pojan päältä riisutun ja käytön jäljiltä vielä lämpöisen haalarin, ja nukahtanut sohvalle sen päälle. En voinut vastustaa tuota kauniin raikasta vihreänkeltaisen ja punaisen yhdistelmää!
Keittiössä seesteistä tunnelmaa loivat anopilta ystävänpäivälahjaksi saadut helmililjat. Heleän sinertävät kukat sointuvat keittiön beigensävyisiin seiniin, ja vihreä raikastaa taas kokonaisuuden.
Olohuoneemme piristykset, nuo ihanat narsissit, puhkesivat nopeasti kukkaan kotiin saavuttuaan ja loistavat kuin pienet auringot hyllyllään.

**Vinkvink, ensi viikolla ajattelin julkaista ihan oman valokuvapäivityksen vielä näistä narsisseista!
Ja loppuun vielä värien loistoa keittiöstämme; vuosia sitten ostamani vihertävä puurasia, joka sisältää pieniä muistoja vuosien varrelta, upean turkoosi papupurkki, joka säilöö nykyisin kynät sisäänsä, sekä ystävältä lahjaksi saatu vanha sokerikko ja kirpputorilta löydetyt ottimet.

Selasin noita väripaletteja useampaan kertaan, mutten osaisi sanoa noista ehdotonta suosikkiani - jokaisessa ihania raikkaita sävyjä ja seesteisiä harmaita tuomassa tasapainoa. <3

*Enemmän MakroTex -viikon periaatteesta voit lukea Pieni Lintu -blogista.


14 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen postaus, kuinka moninaiseksi ja värikkääksi osoittautuu ympäristö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseä hauskuutti huomata, kuinka erilaisia värimaailmoja omassa kodissa onkaan - riippuen huoneesta ja katselusuunnasta! :) Lisähaastetta tässä kodissa luokin talon nykyiset pinnat; kun olemme täällä vuokralla, sopeudumme täällä jo oleviin seinien väreihin, ja muokkaamme sisustuksemme värimaailmaa näiden annettujen sävyjen mukaan. Ne, ketkä ovat kurkistaneet edellisen kotimme kuvia ja verranneet niitä nyt tästä kodista otettuihin kuviin, ovat huomanneet sisustuksien tunnelman suuren eron - erityisesti vanhan ja nykyisen kodin keittiöiden ero on huomattava, mutta silti molemmat näyttävät ihan meiltä! :)

   Poista
 2. Vaikka kevät on kiva, niin kyllä valitsisin tuon uinuvan kissan.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
 3. Kauniita väripaletti kuvia sulla ja muutenkin mielenkiintoisen näköinen blogi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Tällainenhän tämä, tekijänsä näköinen blogi.. ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tämä oli ihana haaste, pisti taas uusin silmin katselemaan ympäristöä!

   Poista
 5. Kauniita väripaletteja. Kevät puskee salaa joka kuvaankin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja saa puskeakin! :) On tätä lunta ja pakkasta riittänytkin tälle talvelle - pää jo aivan valmis kevääseen!

   Poista
 6. Vihreää tässä alkaakin jo kaipailsemaan enemmän ja enemmän

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään muuten aurinkokin lämmitti täällä Mäntsälän kulmilla jo ihanasti - pakkassäästä huolimatta! :)

   Poista
 7. Kivoja kuvia ja kauniita värejä. Kevätfiilis nousi itselle :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...