perjantai 26. helmikuuta 2016

Anoppilan olohuoneen kauniit yksityiskohdat

Kirjoitin viime sunnuntaina blogiini ajatuksia kodikkuuden määritelmästä, ja mainitsin tekstissä, että anoppilani on yksi kauneimmista rintamamiestaloista, joissa olen aikaa viettänyt.

Noh, todistaakseni lausahdukseni otin joitakin valokuvia anoppilan olohuoneesta käydessäni siellä viettämässä aikaa alkuviikosta.
Anoppilassa jokaisessa huoneessa kasvaa (ja kukoistaa) erilaisia huonekasveja, ja keittiöön sekä olohuoneeseen tuovat väriä leikkokukka-asetelmat ja -kimput.
Näille puisille puolille on anoppi tallettanut mieheni mummon vanhat pitsit kauniisti esille. Näitä ihania pieniä yksityiskohtia on ripoteltu ympäri taloa - anoppilassa on aina jotain uutta ja jännittävää ihasteltavaa!
Tätä lipaston päälle nostettuun vanhaan ikkunankehykseen kiinnitettyä kukkatelinettä (alla oleva kuva) ihastelin pidemmän aikaa ennenkuin rohkaistuin kysymään lupaa ottaa siitä(kin) valokuvan - upea idea!
Kauniisti yhdistelty Jysk:in puunväriset ILBRO -seinähyllyt, punertava orkidea lasiastiassa ja käsinvirkatut valkoiset korit.
Uutta ja vanhaa rinnakkain - sulassa sovussa.
<3 Ihana, idearikas ja kaunis anoppila - eikös vain? :)

2 kommenttia:

  1. Ompas anoppilasi pullollaan toinen toistaan viehättävämpiä yksityiskohtia =) Ja vautsi miten upeat orkkideat hänellä kukoistaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anoppi onkin ammattilainen - jolta kovasti toivon vielä oppivani, kuinka nuo orkideat saadaan kukoistamaan. Omani kun tuntuvat vain kärsivän ja kituuttavan.... :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...